Burdur’un Bucak İlçesine bağlı Kocaaliler beldesinde yarıyıl tatili heyecanı, Belediye Başkanı İlyas Delen’in anlamlı jestiyle ikiye katlandı. Kocaaliler İlk ve Ortaokulu’nda eğitim gören öğrenciler, karnelerini almadan hemen önce Başkan Delen’in sürpriz ikramlarıyla karşılaştı.
Eğitime verdiği önemle tanınan Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen, sömestr tatili öncesinde okul sıralarındaki yerini alarak öğrencilerle bir araya geldi. Karne gününün heyecanını çocuklarla paylaşan Delen, miniklerin tatil sevincine ortak olmak adına çeşitli ikramlarda bulundu.
Kocaaliler Belediye Başkanı İlyas Delen yaptığı açıklamada, " Yarıyıl tatiline girecek öğrencilerimize karne hediyesi olarak ikramda bulunduk. Her birinin gözlerinden öpüyor, dinlendikleri, keyif aldıkları ve bol bol gülümsedikleri bir yarıyıl tatili diliyorum. " ifadelerine yer verdi.




Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)