Burdur

Başkan İmamoğlu ve eşi, Burdur'da kadın üreticilerle buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte Burdur’da kadın el sanatları merkezini ziyaret etti.

Başkan İmamoğlu ve eşi, Burdur'da kadın üreticilerle buluştu

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte Burdur’da kadın el sanatları merkezini ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu, eşi Dilek İmamoğlu ile birlikte Isparta’nın ardından Burdur’u da ziyaret etti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz de Burdur ziyaretinde İmamoğlu’na eşlik etti. Burdur’da da Isparta’da olduğu yoğun ilgiyle karşılanan İmamoğlu, Şeker Meydanı’nı dolduran coşkulu kalabalığa hitap etti.

Konuşmasını, vatandaşların yoğun ilgisi altında tamamlayan İmamoğlu, Burdur Belediyesi Kadın El Sanatları Merkezi’ni ziyaret etti. Kadın üreticilerle sohbet eden İmamoğlu çifti, bazı tezgahlardan alışveriş yaptı.

Başkan İmamoğlu ve eşi, Burdur'da kadın üreticilerle buluştuBaşkan İmamoğlu ve eşi, Burdur'da kadın üreticilerle buluştuBaşkan İmamoğlu ve eşi, Burdur'da kadın üreticilerle buluştuBaşkan İmamoğlu ve eşi, Burdur'da kadın üreticilerle buluştuBaşkan İmamoğlu ve eşi, Burdur'da kadın üreticilerle buluştuBaşkan İmamoğlu ve eşi, Burdur'da kadın üreticilerle buluştuBaşkan İmamoğlu ve eşi, Burdur'da kadın üreticilerle buluştuBaşkan İmamoğlu ve eşi, Burdur'da kadın üreticilerle buluştuBaşkan İmamoğlu ve eşi, Burdur'da kadın üreticilerle buluştuBaşkan İmamoğlu ve eşi, Burdur'da kadın üreticilerle buluştu

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (1)

Hasan Tutumlu

11 ay önce / 06.04.2023

Ya gerçekten bunlara inanan oy veren hatta karısının çocuğu na okuttuğu kitapı çocuğu 'na tavsiye ettiren ve büğün burdur da olan palyaço bilmem ne oğlu ERDOĞAN ın onu kıskandığını söylüyor hizmetlerin den dolayı ya millet iyiçe manyamış bunların hizmet anlayışı yıkmak durdurmak kapatmak hdppkk ile birlik olmak.Adam ne diyor 35 senedir oy veriyorlar hiçbir hizmet yapmıyoruz yine veriyorlar yine veriyorlar.Bunu yapanlar ne içiyor anlamıyorum.Adamlar her zaman olduğu gibi reklamlara başladılar senden benden dindar soğan patates oyunu başladı kaza kurşunun dan kendini mağdur gösteren marul ya kardeşim say bitmez akıllı olun adamlar resmen TÜRKİYE yi hdppkk nın yönetimine veriyorlar valla öyle olursa kk götüne bir tekme vurmazlarsa oy verenler üstünde yaşadığın toprağın suyu şehit kanıdır onların vebali yeter de artar size

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

İlgili Haberler

Şehit ve gazi yakınları İmamoğlu'na Büyük Tepki
İş Dünyası

Şehit ve gazi yakınları İmamoğlu'na Büyük Tepki

15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun hizmet yapmadığını ileri sürerek eleştirdi.

İmamoğlu'nun İkinci Duruşması: Zorla Getirme Talebi Reddedildi
Yaşam

İmamoğlu'nun İkinci Duruşması: Zorla Getirme Talebi Reddedildi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü Belediye Başkanı olduğu dönemde ihaleye fesat karıştırdığı iddiasıyla yargılandığı davanın ikinci duruşması görüldü

İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’nun “Partiyi Ekrem’e bırakmayın“ sözlerine cevap gecikmedi
Yaşam

İmamoğlu’ndan Kılıçdaroğlu’nun “Partiyi Ekrem’e bırakmayın“ sözlerine cevap gecikmedi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kemal Kılıçdaroğlu’nun “CHP’yi İmamoğlu’nu kaptırmayın direnin. Partiyi ANAP’laştırmak istiyor” sözlerine cevap verdi. İmamoğlu, "Bu haberlerle bizim aramızı bozamazlar. Ben CHP’nin seçim kaybetmemiş üyesiyim. Onun için CHP’liliğimi kimse tartışmaya açamaz” ifadelerini kullandı.

CHP yeni İstanbul İl Başkanı Özgür  Çelik oldu
Bölgesel

CHP yeni İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik oldu

chp istanbul il başkanı kim oldu CHP İstanbul il başkanlığı Kongrede genel merkezin desteklediği aday eski CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ile değişimcilerin adayı Bahçelievler İlçe Başkanı Özgür Çelik, il başkanlığı için yarıştı.

CHP Genel Başkanlığı'na Özgür Özel 'de aday olduğunu açıkladı
Yaşam

CHP Genel Başkanlığı'na Özgür Özel 'de aday olduğunu açıkladı

CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Genel Başkanlık'a adaylığını açıkladı. Özel'e ilk destek "değişim" mesajları veren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan geldi. CHP değişirse Türkiye değişir.

MFÖ Grubunun Üyesi Uğur Özkan defnedildi
Yaşam

MFÖ Grubunun Üyesi Uğur Özkan defnedildi

Sanatçı Uğur Özkan için Düzenlenen cenaze törenine Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Zafer Alagöz, Çağla Şikel, Yılmaz Erdoğan, Ozan Güven, Cem Özer, Cem Yılmaz, Ömür Gedik, Kenan Atak, Metin Özülkü ve çok sayıda sanatçı katıldı.