Burdur / Bucak

Başkan Oğuz'dan Muhalefete Sert Yanıt

Bucak Belediyesi Spor Kompleksi açılışında AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, muhalefetin açıklamalarına yanıt verdi.

Başkan Oğuz'dan Muhalefete Sert Yanıt

Burdur'un Bucak İlçesinde spor kompleksi açılışı yapıldı.

Bucak Belediyesi Spor Kompleksi açılışında konuşma yapan AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, belediyenin yaptığı faaliyetler hakkında açıklama yaparak, parke ve asfalt çalışmaları hakkında da bilgilendirme yaptı.

Muhalefet cephesinden yapılan bazı açıklamalara dikkat çeken Başkan Mustafa Oğuz," Hafta içi rehabilitasyon merkezinde alakalı müzmin muhalefetin yaptığı açıklamalar vardı. merkez gidecek. Işte bunlar da falanca köye iki bin metre parke yaptık diye açıklama yapacaklar diye. O arkadaşa şöyle bir bilgi verelim. Bin metrekare parke yüz kırk bin TL. Yani Bucak Belediyemiz üç buçuk senede, üç buçuk yılda yaklaşık yüz on milyona yakın asfalt ve parke yatırımı yaptı. Yani iki bin metre parke diye küçümsediğimiz olay bu şekilde." dedi.

Başkan Oğuz'un konuşmasından satırbaşları ise şu şekilde; 

Bucak Belediyemiz hem sportif hem de Sosyokültürel faaliyetlerle birlikte AK belediyeciliğin ak hizmeti sonuna kadar öncüsü olmuştur. Bu konuda bölgede örnek bir belediye niteliğindedir. Örnek teşkil etmektedir. Zaten bunun mükafatını da Başkanımız Burdur Belediyeler Birliği Başkanı olarak almıştır.

Başkan Ünal'ın 3,5 yılda yaptığı çalışmalar

Ben dün akşam biraz notlarıma baktım. Üç buçuk yılda belediyemiz yol anlamında ne yapmış diye. Şöyle ki çok başkanım detaylar verdi ama yaklaşık on dört buçuk kilometre sıcak asfalt 48 kilometre sathi asfalt ki sathi asfalt biliyorsunuz hala devam ediyor. Buradaki hedefimiz 60 kilometrenin üzerine çıkmak. 430 bin metrekare parke, kilitli parke yine değişik ebatlarda kaldırım taşı, bordür taşı, engelli taşı gibi gibi yaklaşık 80 bin metre bu tip taşların döşenmesi, 26 bin metre civarı da yine doğal gazdan veya diğer sebeplerden dolayı tadilat yapılması gereken yerlerin tadilatı.

"80 yılda yapılamayanlar AK Parti tarafından yapıldı"

Şimdi size bu bilgiyi niye verdim? Hafta içi rehabilitasyon merkezinde alakalı müzmin muhalefetin yaptığı açıklamalar vardı. merkez gidecek. Işte bunlar da falanca köye iki bin metre parke yaptık diye açıklama yapacaklar diye. O arkadaşa şöyle bir bilgi verelim. Bin metrekare parke yüz kırk bin TL. Yani Bucak Belediyemiz üç buçuk senede, üç buçuk yılda yaklaşık yüz on milyona yakın asfalt ve parke yatırımı yaptı. Yani iki bin metre parke diye küçümsediğimiz olay bu şekilde. Zaten 80 yılda o dönemki iktidarların yapamadığını yirmi yılda elhamdülillah AK Parti iktidarımız ve AK belediyelerimiz fazlasıyla yaptı. Daha da yapacaktır.

"Götürüyoruz ama hizmet gitmeyen köylere, yollara hizmet götürüyoruz"

Aynı şekilde Özel İdaremiz de köylerimize otuz beş köyümüze sadece bu yıl yani diğer yılları karıştırmıyorum. Iki bin yirmi iki yılı Ağustos ayının sonuna gelmedik henüz. Elli milyondan fazla yatırım yaptı. Bunlar bu bahsettiğim yatırımlardı. Yol, parke ve tarımsal faaliyetler. Yani sulama hattı, su deposu ve sondaj gibi. Arkadaşlar muhalefet yaparken maalesef hem milletvekillerimizi hem de hükümetimizi hedef alıyorlar. Şunu bilsinler ki 21 yıldır AK Parti iktidarı ülkemize her türlü hizmeti yapıyor yapmaya da devam edecektir. Evet biz götürüyoruz. Götürün beyler demişler. Götürüyoruz ama hizmet gitmeyen köylere, hizmet gitmeyen yollara biz hizmet götürüyoruz.

"Başkanımın sonuna kadar destekçisiyim"

Başkanım da Bucak Belediyesi olarak yaptığı her hizmette Emrullah Ünal imzalı ama bir AK belediye, bir Recep Tayyip Erdoğan hizmeti getiriyor. Kendisine ben huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Halkımızın da hem mahallemize hem de ilçemize hayırlı olmasını diliyor, başkanımın bundan sonraki süreçte de diğer mahallelere bu parkı, bu park benzeri parklar yapacağını bildiğim için Sonuna kadar destekçisi olduğumuzu bildirmek isterim. Hepinize saygıyla, sevgiyle selamlarım.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

AK Vekiller, Muhtar Tuncer'e yapılan mobinge tepki gösterdiler
Bölgesel

AK Vekiller, Muhtar Tuncer'e yapılan mobinge tepki gösterdiler

AK Parti Burdur Milletvekilleri Mustafa Oğuz ve Adem Korkmaz, Bucak Belediyesi'nde çalışan ve aynı zamanda üç dönemdir Alaattin Mahallesi Muhtarlığı yapan İsmail Tuncer'a yönelik sosyal medyada dolaşan bir video hakkında açıklama yaptılar.

AK Parti Bucak heyeti İzmir Fuarında
Bölgesel

AK Parti Bucak heyeti İzmir Fuarında

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, AK Parti heyeti ile birlikte İzmir fuarını ziyaret etti. Detaylar haberimizde...

Milletvekili Mustafa Oğuz Melli'de! Başkan Delen'i ziyaret ettiler
Bölgesel

Milletvekili Mustafa Oğuz Melli'de! Başkan Delen'i ziyaret ettiler

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, beraberindeki heyet ile birlikte Melli'de Belediye Başkanı seçilen İlyas Delen'e ziyarette bulundu.

Mustafa Oğuz'dan seçim mesajı! 'Saygımız sonsuz, mesajı dikkate alacağız'
Bölgesel

Mustafa Oğuz'dan seçim mesajı! 'Saygımız sonsuz, mesajı dikkate alacağız'

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, dün yapılan seçim sonrasında mesaj yayımladı. Oğuz mesajında, 'Saygımız sonsuz, mesajı dikkate alacağız' dedi.

Kocaaliler'de 112 acil yardım istasyonu açıldı 'Geçici değil kalıcı hizmet!'
Bölgesel

Kocaaliler'de 112 acil yardım istasyonu açıldı 'Geçici değil kalıcı hizmet!'

AK Parti Burdur Milletvekilleri Mustafa Oğuz ve Adem Korkmaz, Burdur'un Bucak ilçesine bağlı Kocaaliler Beldesi'nde hizmete giren 112 Acil Yardım İstasyonu'nda açıklamada bulundular.

Burdur'a 3 Yeni Aile Sağlığı Merkezi Müjdesi!
Bölgesel

Burdur'a 3 Yeni Aile Sağlığı Merkezi Müjdesi!

Sağlık Bakanlığı tarafından Burdur'a 3 yeni aile sağlık merkezi kazandırılması için yatırım onayı verildi. Detaylar haberimizde...