Başkan Selimoğlu, Karamanlı Halkından 28 Mayıs'ta Erdoğan'a destek istedi

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, 28 Mayıs seçimi öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi. İşte detaylar...

Başkan Selimoğlu, Karamanlı Halkından 28 Mayıs'ta Erdoğan'a destek istedi

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, 28 Mayıs seçimi öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için destek istedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin önemli olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, " Sizleri bu yalan, iftira ve Algı operasyonlarına bağlı olan konularda bilgilendirmek ve aydınlatmak istiyorum." sözleriyle rekor oya Karamanlılı vatandaşlardan da desteklemelerini istedi.

Başkan Fatih Selimoğlu yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

Çok kıymetli ve saygıdeğer hemşerilerim,

Kağılcık, Bademli, Mürseller, Kılavuzlar, Kayalı, Manca, Kılçan ve Dereköy Köylerimizin kıymetli halkı hepinizi sevgi, saygı ve muhabbetle selamlıyor hayırlı günler, hayırlı cumalar esnaflarımıza hayırlı işler diliyorum.

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki Yaşlılarımız ve Engelli Vatandaşlarımızın Oy kullanmaya gittikleri yerde zorluk çektikleri görüldüğünden Okullarımıza Belediyemizce 6 Adet Tekerlekli Sandalye alınarak bırakılmıştır.

14 Mayıs 2023 Pazar Günü yapılan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri öncesinde Türkiye Geneline olduğu gibi ilçemiz Karamanlı’da da Yalan ve İftira siyaseti ve algı operasyonları ile 1 oy alabilme çabasına girilmiştir.

Sizleri bu yalan, iftira ve Algı operasyonlarına bağlı olan konularda bilgilendirmek ve aydınlatmak istiyorum.

Yayla’da açılacak olan Krom Madeninin açılmaması için Burdur Barosu ve Belediyemizin açmış olduğu davaların Keşfi 2 defa ertelenmiş ve son olarak da 2 Haziran 2023 Cuma günü yapılacağına dair yazı gelmiştir. Bazı kendini bilmeyen kişiler tarafından Seçimden sonraya bırakıldı, seçimden sonra açtırılır gibi söylemler yayılmaktadır.

Şunu bilmenizi isterim ki daha önceki açıklamalarımızda da belirttiğimiz gibi yayla’lar bizim kırmızı çizgimizdir. Toplumsal rahasızlığı ortaya koymak için 2 Haziran günü tüm Karamanlı olarak Yayla’da olacağız. Hep beraber bir arada olacağız ve Keşif Heyetine Yayla’mıza ne kadar değer verdiğimizi ve ne kadar sahiplendiğimizi göstereceğiz.

Herkes şunu çok çok iyi bilmelidir ki şu anda Yayla’da çadırı olan, Ahşap evi olan her kim var ise şahsen benim mücadelem sonucunda orada kalabilmiştir. Aslında Yayla da sürekli olarak sabit çadır ve ahşap evlerin kalması yasaktır.

Mahalle aralarında yollarınız yapılmayacak algısı oluşturarak Yaşlılarımızın kafalarını karıştırmışlar ve onları yanıltmışlardır. Yapılmayan yollar Doğalgaz şebekesi nedeniyle parke döşenmemiştir. İlçemizde parke döşenmedik 1 m2 alan kalmayacaktır.

Özellikle Doğalgaz konusunda İlçemizin tamamına Doğalgaz gelmeyeceği yaygarası yaparak yalan, iftira ve edepsizce davranış sergilemişlerdir. Hatta Doğalgaz inşaatının başladığı 2. ve 3. Etap Toki konutlarını dolaşarak buraya Doğalgaz döşenmeyecek demişlerdir.

Kıymetli Hemşerilerim Herkes şunu çok iyi biliyor bilmeyenler de duymalı ve öğrenmelidir

Biz 9 yıldır İlçemize ne kazandırdıysak , ne yaptıysak bizden öncekilerin kazandıramadıklarını ,yapamadıklarını yaptık.

Biz bir işi yapamıyorsak inanın o iftiracılar hiç ama hiç yapamaz.

Özellikle tüm Halkımıza sesleniyorum

9 yıl boyunca yapmış olduğumuz hizmetlerin yanında birçok vatandaşımızın özel işlerinde, sıkıntılarında yanlarında olmaya çalıştık. Hiç kimseyi kapımızdan geri çevirmedik. Siyasi görüşüne bakmadık.

Ben inanıyorum ki hemen hemen her eve bir fayda sağlamaya , çiftçimize sondajlar ile , esnafımıza kira ve işyerleri ile veya herhangi bir şekilde yarar sağlamaya çalıştık. Tabiki tüm bunları yaparken bazı işleri de Makamımızın, Cumhur İttifakımızın ve Özellikle Hükümetimiz, Cumhurbaşkanımız ve Milletvekillerimizin gücü ve desteği ile yaptık.

Herkes çok çok iyi hatırlamalıdır ki 9 yıldan önceki dönemde birçok vatandaşımız Ahırlardan, Şikayet üzerine yapılaşmadan ve birçok şikayet konusundan Belediyemizden cezalar yediler ve paralar ödediler. Peki hiç düşündünüz mü niye her şikayeti ceza ile sonuçlandırdılar.

Çünkü Belediyede para yoktu, Personel maaşları gecikmeli ödeniyordu.

Shell Akaryakıt istasyonunda yakıt yoktu.

Maddi sıkıntıyı cezalardan aldıkları paralar ile çözmeye çalıştılar.

Biz göreve gelir gelmez Çiftçilerimizin ve Özellikle şimdi çiftçiliğe büyük önem veren ve gece gündüz çalışan Gençlerimizin geleceği için, tarım arazilerimizin daha verimli halinde gelmesi için Hükümetimize Barajımızın Kapalı Sistem Sulama sulama inşaatını yaptırdık. 2017 yılında 38.000.000,00 TL ye mal olan ve şu anki değeri 200.000.00 TL nin üzerinde olan parayı sildirdik ve siz kıymetli çiftçilerimizin ödememesini sağladık. Bugün Kapalı sistem sulama yapılan yerlerde en ucuz suyu siz değerli Karamanlı Çiftçilerimiz kullanmaktadır.

Ayrıca çiftçilerimize bizim dönemimizde 40 dan fazla sondaj açarak üretimin artılmasına ve üretime destek verdik.

Bizim dönemimizde herkes huzur içerisinde yaşantılarını devam ettirmektedirler. Bizler bir şekilde şikayet konularını gerekli görüşmeler ve istişareler ile cezasız sonuçlandırmaya devam ediyoruz.

Belediyemizden ve Karbel Şirketimizden Emekli olan 21 Personelimizin Alın terleri olan ve tutarı 6.000.000,00 TL olan Emekli İkramiyelerini ödedik.

Tüm personelimiz ile gece gündüz çalıştık, büyük yatırımlar yaptık ve Karamanlı Belediyemizi En Güçlü Belediye haline getirdik. Emekliye ayrılan tüm personellerimize emekleri için ayrı ayrı teşekkür ederim, bundan sonraki yaşantılarında Aileleri ile birlikte sağlık huzur mutluluk dolu günler dilerim.

Şu anda çalışmaya devam ettiğimiz personelimiz ile daha çok çalışacağız ve daha büyük başarılara imza atacağız.

9 yılda Hükümetimizden birçok Kamyon, kepçe araç gereç hibesi aldık. Birçok projemize naddi destek ve hibe aldık.

Son olarak 500.000.00 TL İçme Suyu Boru Hibesi, 160.000,00 TL Sıfır Atık Projesine destek ve 750.000,00 TL Dökme Çimento alımı için hibe aldık.

Karamanlı’nın her karışında hizmetimiz var.

14 Mayıs’da Burdur genelinde yapılan değerlendirme de 2 Ak Parti Milletvekili ve 1 CHP Milletvekili Meclise gitmek için Halkımızdan Yetki almıştır. Tüm Milletvekillerimize Hayırlı olsun.

Mecliste çoğunluğa sahip olan Cumhur İttifakı ile ve Milletvekillerimiz ile Karamanlı’mıza daha güzel hizmetler yapacağız.

Günlerdir Karamanlı dışında , Karamanlı’da çıkan seçim sonuçları ile ilgili bunca yatırıma, bunca çalışmaya ramen niye böyle sonuçlar çıktı diye farklı yorumlar yapılıyor, telefonlar alıyoruz tabiki bu konuda bizde üzülüyoruz ve izah etmekte zorlanıyoruz.

Ama şunu gönül rahatlığı ile diyebiliyoruz, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sağ sol görüşü olmadan bizlerin yanında, bizlerin destekçisi olarak üzerine düşeni yapacak ve Cumhur İttifakı adayımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a güçlü destek verecektir.

* HAYDİ KARAMANLI YANIMIZDA OLUN

* HAYDİ KARAMANLI BİZE DESTEK OLUN

* HAYDİ KARAMANLI BİZE GÜÇ VE KUVVET VERİN

* HAYDİ KARAMANLI DAHA ÇOK HİZMET ALABİLMEMİZ İÇİN BİZE DESTEK OLUN

* HAYDİ KARAMANLI OYUNUZU CUMHURBAŞKANIMIZ SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A VERİN

* KARAMANLI’DA GÜÇLÜ DESTEK VERELİM VE TÜRKİYE’DE ALINACAK OLAN REKOR OY ORANINA BİZDE KATKI SAĞLAYALIM

* TÜM DÜNYAYA GÜCÜMÜZÜ GÖSTERELİM

PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN KARAMANLI’MIZ İÇİN ANKARA YOLLARINA KOYULALIM

Bu duygu ve düşünceler ile 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Karamanlı’mıza, Burdur’umuza ve Güzel Ülkem Türkiye’ye hayırlı olmasını diliyorum.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 3
    BEĞENDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Fatih Selimoğlu'ndan beğeni toplayan proje
Bölgesel

Fatih Selimoğlu'ndan beğeni toplayan proje

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, 2024-2029 yılları arasında hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıklamaya devam ediyor.

Karamanlı'ya çok yakışacak Çamlık Çay Bahçesi projesi
Bölgesel

Karamanlı'ya çok yakışacak Çamlık Çay Bahçesi projesi

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, 2024-2029 yılları arasında hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıklamaya devam ediyor.

Fatih Selimoğlu yeni projesini duyurdu Karamanlı'ya çok yakışacak
Bölgesel

Fatih Selimoğlu yeni projesini duyurdu Karamanlı'ya çok yakışacak

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, 2024-2029 yılları arasında hayata geçirmeyi planladığı projeleri açıklamaya devam ediyor.

Karamanlı'da Asılsız Rüşvet İddiaları! Fatih Selimoğlu'ndan Sert Tepki!
Bölgesel

Karamanlı'da Asılsız Rüşvet İddiaları! Fatih Selimoğlu'ndan Sert Tepki!

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, yerel seçim sürecinde şahsına, ailesine ve makamına yönelik asılsız rüşvet iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Karamanlı Belediyesi'nden ücretsiz ulaşım müjdesi!
Bölgesel

Karamanlı Belediyesi'nden ücretsiz ulaşım müjdesi!

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, öğrencilere ve Cuma Pazarına gidecek vatandaşlara ücretsiz ulaşım imkanı sunmak için belediyeye bir otobüs daha kazandırdı.

AK Parti Karamanlı Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Üyesi Adayları Belli Oldu
Bölgesel

AK Parti Karamanlı Belediye Meclisi ve İl Genel Meclisi Üyesi Adayları Belli Oldu

Burdur'un Karamanlı ilçesinde AK Parti'nin 2024 Yerel Seçimleri için Belediye Meclis Üyesi, İl Genel Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Adayı belli oldu. İşte Karamanlı belediye meclis üyesi ve il genel meclisi üyesi adayları...