Burdur'un Gölhisar ilçesinde tamamlanan projelerin ardından yeni projelerin başlangıcı için hazırlıklar başladı.
Daha güzel bir Gölhisar için durmadan çalıştıklarının altını çizen Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, "İkinci Vizyon projemizde inşaat başlangıcına çok az kaldı." dedi.
Bölgede İlk ve tek Millet bahçesinin ardından Gölhisar'a bir yeni hizmet daha kazandıracaklarını belirten Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, " Hemşehrilerimiz hizmetin en iyisine layık. Gölhisar’da yaşamak bir ayrıcalık. İkinci Vizyon projemizde inşaat başlangıcına çok az kaldı.
Bölgede İlk ve tek Millet bahçesinin ardından Gölhisar’ımızda, yine bölgede ilk ve tek Yaşlı Bakım Umut Evi projemizin inşaatına çok yakında başlıyoruz… Yerimiz hazırlandı…" ifadelerini kullandı.
Burdur Gölhisar'da yapımı devam eden yarı olimpik yüzme havuzu, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.
Gölhisar Belediyesi, ilçeye 36 kişilik sıfır kilometre Otokar otobüs kazandırdı. Yeni otobüs, ilçenin ulaşım ihtiyacını karşılamak için kullanılacak.
Gölhisar Belediye Başkanı Sertbaş, Gölhisar Kapalı Spor Salonu'na tenis kortu kazandırıldığını belirterek, ilçede spor faaliyetlerini yaygınlaştırmak ve gençleri spora teşvik etmek amacıyla çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.
Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş ve AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, Gölhisar Sanayi Sitesi'ndeki esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.
Gölhisar Belediyesi, halk ekmek fırını açarak ilçe halkına uygun fiyatlı ve kaliteli ekmek sunmayı hedefliyor.
Gölhisar Belediyesi, yaz tatilinin son günlerinde çocuklara yönelik bir şenlik düzenledi. Şenliğe katılan çocuklar, doyasıya eğlendi.
Yorumlar (0)