Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş yine gönüllere dokundu. Polis memurunun kızını unutmadı doğum günü kutlaması yaptı.
Sosyal medya üzerinden paylaşımda bulunan Başkan Sertbaş, “Geçtiğimiz yıl geçirdiği bir rahatsızlık sonucu vefat eden polis memuru Zekai Kayhan’ın kızı Safiye’ye doğum günü dolayısıyla Emniyet Müdürlüğü personelimiz ile birlikte sürpriz bir kutlama yaptık. Bu zorlu günlerde hem kendisine destek olmak hem de moral vermek için düzenlediğimiz bu etkinlikte bizim yanımızda olan Emniyet Müdürlüğü personelimize teşekkür eder, Safiye kızımızın doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım” ifadelerini kullandı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)