3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, ilçede yaşayan engelli bir vatandaşı evinde ziyaret ederek halini hatırını sordu. Başkan Sertbaş, “Asıl olan kalpleri kazanmak, gönül yolları yapabilmektir” dedi.
Burdur’un Gölhisar ilçesinde Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü nedeniyle Fatoş'u evinde ziyaret etti. Ziyarette aileyle görüşen Başkan Sertbaş, Fatoş ile ilgilenerek günü anlamlandıran bir çiçek takdim etti.
Ziyaret sonrası kısa bir değerlendirme yapan Başkan İbrahim Sertbaş, "Gönüllere misafir olmanın en kıymetli anlarından birini bugün yaşadık. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında kardeşimizi evinde ziyaret ederek hal ve hatırını sorduk, dualarına ortak olduk. Engellerin, gönüllere kurulan köprülerle aşılacağına inanıyoruz. Asıl olan; kalpleri kazanmak, muhabbeti çoğaltmak ve bir yüreğe dokunabilmektir. Bugün bir kez daha gördük ki sevgi ve dayanışma, en güçlü engelsiz yaşam yoludur. Rabbim tüm kardeşlerimizin yüzünü güldürsün, dayanışmamızı daim eylesin.” dedi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)