Gaziantep

Başkan Tahmazoğlu, 2024 Yılına Esnaf Ziyaretiyle Başladı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 2023 yılında olduğu gibi 2024 yılında da esnafla bir araya gelerek bol kazanç ve hayırlı işler temennisinde bulundu.

Başkan Tahmazoğlu, 2024 Yılına Esnaf Ziyaretiyle Başladı

GAZİANTEP (İHA) - Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, 2023 yılında olduğu gibi 2024 yılında da esnafla bir araya gelerek bol kazanç ve hayırlı işler temennisinde bulundu.
Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve esnaf ziyareti yapan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Mecidiye Han’daki kitapçıları ve Şahinbey Oto Sanayi Sitesindeki esnafla bir araya gelerek sohbet etti.
“Esnafımızı önemsiyoruz”
Esnafa hayırlı işler ve bereketli kazançlar dileyen Başkan Mehmet Tahmazoğlu, ilçenin gelişmesinde önemli rol oynayan esnafla yapılan istişarenin önemine vurgu yaparak, “Cazibesi her geçen gün artan ilçemizi yönetirken esnafımız ve vatandaşımızla yaptığımız istişareleri kıymetli buluyoruz. Ziyaretlerimizde ilçemizdeki gelişmeleri, belediyemizin hizmetlerini ve projelerimizi esnafımızla paylaşıyor, taleplerini dinliyoruz. Yaptığımız çalışmaları da yine halkımızın ve esnafımızın taleplerine göre gerçekleştiriyoruz. Fikir alışverişinde bulunarak, daha yaşanabilir bir Şahinbey için çalışıyoruz” diye konuştu.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu  Başkan Hüseyin Özarslan'ı ziyaret etti
Bölgesel

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu Başkan Hüseyin Özarslan'ı ziyaret etti

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu Yusufça Belediye Başkanı Hüseyin Özarslan'ı makamında Başkan Metin Sipahi ile birlikte ziyaret etti.

Başkan Selimoğlu ile Başkan Sertbaş bir araya geldi
Bölgesel

Başkan Selimoğlu ile Başkan Sertbaş bir araya geldi

Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Başkan Metin Sipahi ile birlikte Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş'ı makamında ziyaret etti.

Orhaneli Muhtarlar Derneği’nde Yeni Başkan Belli Oldu
Yaşam

Orhaneli Muhtarlar Derneği’nde Yeni Başkan Belli Oldu

Orhaneli Muhtarlar Derneği Başkanlık seçiminde yeni başkan Serkan Can oldu.

Korkuteli'de Bisiklet Keyfi: "Bisikletini Al Gel" Etkinliği Gençleri Buluşturdu
Etkinlik

Korkuteli'de Bisiklet Keyfi: "Bisikletini Al Gel" Etkinliği Gençleri Buluşturdu

Korkuteli Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 19 Mayıs Gençlik Haftası Etkinlikleri kapsamında "Bisikletini Al Gel" etkinliği düzenlendi.

 Yasemin Akın; Çalışmamı Cumhurbaşkanımıza hediye etmek istiyorum
Bölgesel

Yasemin Akın; Çalışmamı Cumhurbaşkanımıza hediye etmek istiyorum

Konya’da çocukluk hayali olan Kudüs ziyaretinin savaş sebebiyle iptal olmasından etkilenen Yasemin Akın, yaklaşık 2 metre uzunluğundaki ahşaba, 6 aylık sürede ahşap yakma sanatı ile Kubbetüs-Sahra'yı işledi.

 Başkan Büyükkılıç'tan ÇEKÜL Başkanı Metin  Sözen'e ziyaret
Bölgesel

Başkan Büyükkılıç'tan ÇEKÜL Başkanı Metin Sözen'e ziyaret

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, ÇEKÜL Vakfı Başkanı ve Tarihi Kentler Birliği Danışma Kurulu Başkanı Prof. Dr. Metin Sözen'i evinde ziyaret etti.