Burdur’un Bucak ilçesinde esnaf ve sanatkârların merakla beklediği seçim süreci tamamlandı. Bucak Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nda oy verme işleminin sona ermesinin ardından açılan sandıklardan Hüseyin Mücahit Tuğrul Tuğcu çıktı. Altı adayın büyük bir rekabet içerisinde yarıştığı seçimde, esnafın geleceğine yön verecek yeni yönetim belirlendi.
Bucak’ta esnafın yoğun katılım gösterdiği genel kurulda oy kullanma süreci titizlikle yürütüldü. Başkanlık koltuğu için altı adayın yarıştığı seçimlerde, 509 oy alan Hüseyin Mücahit Tuğrul Tuğcu Bucak Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın yeni başkanı oldu.
Sonuçların açıklanması sonrasında Yeni Başkan Hüseyin Mücahit Tuğrul Tuğcu NNC Haber mikrofonuna konuştu.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)