Tekirdağ

Başkan Uzunlar yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, Barbaros ve Kumbağ Mahallelerinde inşa edilen sosyal tesis projeleri ile kısa süre içinde açılacak olan Millet Bahçesi projesini yerinde inceledi.

Başkan Uzunlar yapımı devam eden projeleri yerinde inceledi

TEKİRDAĞ (İHA) - Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, Barbaros ve Kumbağ Mahallelerinde inşa edilen sosyal tesis projeleri ile kısa süre içinde açılacak olan Millet Bahçesi projesini yerinde inceledi.
Süleymanpaşa Belediyesi tarafından yapımı sürdürülen çok sayıda proje, hizmete girmek için gün sayıyor. Bunlardan Barbaros ve Kumbağ Mahalleleri sosyal tesisleri ile Süleymanpaşa Millet Bahçesi, son aşamaya gelinen yatırımlar olarak öne çıkıyor. Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, hafta sonu mesaisi kapsamında bu üç projede gelinen noktayı yerinde incelemek üzere ziyaretler gerçekleştirdi.

Barbaros ve Kumbağ sosyal tesisleri gün sayıyor

Barbaros ve Kumbağ Mahallesi sakinlerine hizmet verecek olan sosyal tesis projelerinin kısa süre içinde açılarak hizmet vermeye başlayacağı öğrenildi. Son aşamaya gelen hazırlıkları yerinde inceleyen Başkan Uzunlar, çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi. Uzunlar, mahalle sakinlerinin sosyal hayatlarına olumlu katkılar yapacak olan projeleri bir an önce hayata geçirmek için titizlikle çalıştıklarını dile getirerek, “Hepimiz için yeni bir buluşma noktası olacak tesislerimiz, modern ve kullanışlı yapısıyla çok yakında hizmet vermeye başlayacak. Şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

Millet Bahçesi'nde son hazırlıklar

Daha sonra Vatan Mahallesi Barbaros Caddesi üzerinde 70 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen ve son düzenlemeleri yapılan Süleymanpaşa Millet Bahçesi’ne ziyarette bulunan Başkan Uzunlar, burada yürütülen çalışmalara nezaret etti.
Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, açılış için gün sayan Millet Bahçesi ile ilgili yaptığı açıklamada, “Uzun süredir üzerinde çalıştığımız bu harika projede, açılış öncesi son aşamaya gelmiş bulunmaktayız. Süleymanpaşa Millet Bahçesi, siz değerli hemşehrilerimizin aileleriyle birlikte huzurlu, keyifli ve yeşillikler içinde vakit geçirebileceği, çocuklarımızın güvenle oynayabileceği bir alan olarak tasarlandı. Burada yürüyüş yolları, dinlenme alanları, çocuk oyun parkları ve daha birçok sürpriz sizleri bekliyor. Çok yakında yeşilin ve doğanın tadını çıkaracağınız bu yeni mekânımızda buluşmak üzere” ifadelerine yer verdi.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya Kemerli Üreten Kadınlar Kermesleri devam ediyor
Yerel Yönetim

Antalya Kemerli Üreten Kadınlar Kermesleri devam ediyor

Kemer Belediyesi tarafından her ay geleneksel hale gelen “Üreten ev hanımları kermesi”ne katılan ev hanımları, el emeği göz nuru ürünlerini satışa sundu.

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası
Bölgesel

Antalya Kemer'de Kariyer Ve Tadım Şenliğinde Başkan Topaloğlu Damgası

Akdeniz Üniversitesi Göynük Mutfak Sanatları Meslek Yüksek Okulu tarafından 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' düzenlendi. Başkan Topaloğlu, 'Kariyer günleri ve tadım şenliği' etkinliğinde mangalın başına geçerek öğrencilere kendi elleriyle köfte pişirdi.

Antalya Kemer'de Büyük Buluşma
Bölgesel

Antalya Kemer'de Büyük Buluşma

Antalya Kemer'de, Rusya'nın 17 bölgesinden 600 acente yetkilisinin katıldığı “Exhibition Türkiye 2024” workshop düzenlendi.

Sandıklı Belediyesinden Yeni Uygulama  ,Vatandaşlar ve Esnaflar Ne diyecek
Bölgesel

Sandıklı Belediyesinden Yeni Uygulama ,Vatandaşlar ve Esnaflar Ne diyecek

Sandıklı Belediye Başkanı Adnan Öztaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Pazartesi Pazarı, ilçemizin önemli bir ticaret merkezi. Vatandaşlarımızın daha rahat alışveriş yapabilmeleri için bu düzenlemeyi hayata geçiriyoruz

Antalya Kepez Belediye Başkan Koltuğuna  İmran Babacan oturdu
Yerel Yönetim

Antalya Kepez Belediye Başkan Koltuğuna İmran Babacan oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Başkan Mesut Kocagöz'ün koltuğuna General Şadi Çetinkaya İlkokulu 2. sınıf öğrencisi İmran Babacan oturdu.

Başkan Kavuş Yerinde İncelemelerde Bulundu
Yaşam

Başkan Kavuş Yerinde İncelemelerde Bulundu

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Alakova Mahallesi’nde yürütülen ve planlanan çalışmaları yerinde inceledi.