Ankara Büyükşehir Belediyesi, artan yolcu talebine daha hızlı ve konforlu çözümler sunabilmek amacıyla toplu ulaşım yatırımlarını sürdürüyor. Bu kapsamda EGO Genel Müdürlüğü filosuna 10’u solo, 5’i körüklü olmak üzere toplam 15 yeni dizel otobüs eklendi.
Büyükşehir Belediyesi, yeni araçlarla birlikte toplu taşıma hizmetlerinin daha etkin ve kesintisiz şekilde sürdürülmesini hedefliyor.
EGO Filosundaki Otobüs Sayısı 1979’a Ulaştı
Hizmete alınan araçların 10’u 12 metre uzunluğunda solo, 5’i ise 18 metre uzunluğunda körüklü otobüslerden oluşuyor. Yeni alımla birlikte EGO Genel Müdürlüğü filosundaki toplam otobüs sayısı 1979’a çıktı.
Yeni araçların özellikle yoğun yolcu taşınan hatlarda hizmet vermesi planlanırken, toplu taşıma kapasitesinin de artırılması amaçlanıyor.
Son 7 Yılda 549 Yeni Otobüs Kazandırıldı
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin toplu ulaşım yatırımları kapsamında 2019-2026 yılları arasında Başkent’e kazandırılan yeni otobüs sayısı 549’a ulaştı.
Filo yenileme çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, toplu ulaşımda konfor, erişilebilirlik ve hizmet kalitesini artırmaya yönelik yatırımlarına devam edeceğini belirtti.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)