Akyarlar Mahallesinde bulunan ek hizmet binasında Bodrum Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü kapsamındaki iş ve işlemler yapılabilecek.
Akyarlar Mahallesindeki Ek Hizmet Binasına Mali Hizmetler Müdürlüğüne bağlı Emlak Tahakkuk Servisi açılıyor. Bölgedeki ihtiyacı büyük ölçüde karşılayacak olan hizmet binasında vatandaşlar evrak kayıt, emlak beyanı ve vezne işlemlerini gerçekleştirebilecek. Akyarlar Mahallesi Atatürk (Akyarlar) Caddesi No:271/2 adresinde bulunan ek hizmet binası, 2 Mayıs Perşembe günü faaliyete geçecek. Vatandaşlar, detaylı bilgiye 444 00 48’den ulaşabilecek.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)