Bodrum Yalıkavak'taki MGallery Hotel, sanatı ve kültürü bir araya getiren dikkat çekici bir sanat etkinliğine ev sahipliği yapıyor. DG Art Project ile MGallery Hotel'in iş birliğiyle gerçekleştirilen "Diyalog" sergisi sezon boyunca sanatseverleri ağırlayacak.
Küratör Zeynep Öztürk'ün liderliğinde hazırlanan sergide, farklı disiplinlerdeki çalışmalarıyla tanınan dört önemli sanatçı yer alıyor: Devrim Erbil, Ozan Oganer, Şahin Demir ve Yasin Uysallar. Bu sergideki eserler, izleyicilere derin bir sanatsal deneyim sunarak, sanatın birleştirici ve dönüştürücü gücünü vurguluyor.
MGallery Bodrum Yalıkavak Hotel, sadece bu sergiye ev sahipliği yapmakla kalmıyor, aynı zamanda otelin kendi sanat koleksiyonunu da sergiliyor. Otelin sahibi Murat Delibalta, bu özel etkinliğin hayata geçirilmesinde büyük bir rol oynayarak, sanatın daha geniş kitlelere ulaşmasına destek veriyor. Delibalta, otelin sanatı ve estetiği misafirlerine sunma konusundaki kararlılığını bir kez daha gösteriyor.
'Diyalog' sergisi, MGallery Bodrum Yalıkavak Hotel'de sezon sonuna kadar ziyaret edilebilecek. Sanatseverler için bu sergi, Bodrum'un kültürel dokusunu keşfetmek ve modern sanatın farklı yüzlerini deneyimlemek için kaçırılmaması gereken bir fırsat olarak öne çıkıyor.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)