Bu ilimizde yeni evlenen çiftlere müjde! Bu şehirde evlenenlere destek var

Bu şehirde yaşayan yeni evlenen vatandaşlara müjde geldi. Belediye Başkanı yeni evlenen çiftlere müjdeli haberi verdi. Sosyal belediyeceliğin önemini vurgulayan başkan birbirinden özel projelere imza atacaklarını belirtti. İşte o şehirdeki evli çiftlere verilen müjdeli haber...

Bu ilimizde yeni evlenen çiftlere müjde! Bu şehirde evlenenlere destek var

O şehirde yaşayan vatandaşlara müjde geldi. Belediye Başkanı yeni evlenen çiftlere müjdeli haberi verdi. Sosyal belediyeceliğin önemini vurgulayan başkan birbirinden özel projelere imza atacaklarını belirtti. İşte o şehirdeki evli çiftlere verilen müjdeli haber...

Sosyal ve sağlık hizmetleriyle, engellisiyle, ailesiyle yaşatan bir Bursa hedefiyle yeni dönem projelerini açıklayan Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Bursa Büyükşehir Belediye başkan adayı Alinur Aktaş, belediyecilik hizmetlerinin belki de en anlamlı ayağı olan sosyal belediyecilikte geçtiğimiz dönem birbirinden özel projelere imza attıklarını ifade etti.

Alinur Aktaş, insanı merkeze alan anlayışla yeni dönemde de farklı kesimleri destekleyeceklerini belirterek, “Yeni evlenecek çiftlerimize düğün salonunu temin ediyoruz. Şayet düğün salonu ihtiyaçları yoksa aynı değerde mobilya veya beyaz eşya konusunda kendilerine destek sağlıyoruz” dedi.

Sosyal ve sağlık hizmetleriyle, insanı merkeze alan anlayışla, toplumun tüm kesimlerine dokunduklarını söyleyen Alinur Aktaş'ın açıklamasının devamı şöyle:

“Bu dönemde de özellikle farklı kesimler için hazırladığımız destek paketlerimizle bu alandaki çalışmalarımızı üst seviyeye taşıyoruz. İlk olarak yeni evlenecek çiftlerimize düğün salonunu temin ediyoruz. Şayet düğün salonu ihtiyaçları yoksa aynı değerde mobilya veya beyaz eşya konusunda kendilerine destek sağlıyoruz."

AİLE EĞLENCE MERKEZLERİ

Aktaş ayrıca, çocukların gelişimde en önemli ihtiyaçlardan birisinin de aileleri ve yaşıtlarıyla eğlenerek vakit geçirmeleri olduğunu dile getirdi:

“Bunun için de üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyor ve aile eğlence merkezlerini hizmete alıyoruz. Çeşitli yaş gruplarına göre hazırlanan oyun alanlarında çocuklarımız eğlenirken, annelere de vakit geçirip sohbet edebileceği nitelikli mekânlar sunacağız. Ayrıca oluşturacağımız sosyal alanlar da doğum günü ve diğer organizasyonların düzenlenmesine imkân sağlayacak."

İHTİYAÇ SAHİBİ KADINLARA 1000 TL

Bursa’nın 17 ilçesine aile yaşam destek merkezleri kazandıracaklarını anlatan Belediye Başkanı, “Bünyesinde yer alan kurs merkezlerinden, fitnes salonlarına, psikolog, pedagog, diyetisyen desteklerine, atölyelerden çocuk etkinlik alanlarına kadar geniş bir yelpazede ailelerimizin birçok ihtiyacına cevap veren, aile yapısını güçlendirmeye katkı sunan aile yaşam destek merkezlerini şehrin dört bir tarafına kazandıracağız” dedi.

Öte yandan yeni doğum yapan annelere de 1.500 TL destek sağlayacaklarını açıklayan Aktaş, ihtiyaç sahibi kadınlara da her ay 1.000 TL destek vereceklerini söyledi.

kaynak: aydınlık

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Kocasinan'da 24 Çift, Özel Tarihleri Olan 04.04.2024'te Evlendi - Haberler
Yaşam

Kocasinan'da 24 Çift, Özel Tarihleri Olan 04.04.2024'te Evlendi - Haberler

Kocasinan’da evlilik tarihlerinin özel bir gün olmasını isteyen 24 çift, 04.04.2024 tarihinde hayatlarını birleştirdi. Kocasinan Belediyesi’nin Nikah Salonu’nda özel günde yoğunluk yaşandığını belirten Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, “Unutulması zor rakam olan 04.04.2024 tarihinde evlenmek isteyen çiftlerimizin nikahlarını kıydık.

Ailesi İzin Vermedi, CİMER Yardım etti
Yaşam

Ailesi İzin Vermedi, CİMER Yardım etti

Gaziantep’te yaşayan İbrahim Doğan, yaklaşık bir buçuk yıl ailesi vermediği için sevdiği kızla evlenemeyince CİMER’e şikayet başvurusu yaptı. Damat Doğan’ın yaptığı başvurudan bir gün sonra yetkililerin araya girmesiyle aile kızı vermeye ikna olunca genç çift mutlu sona ulaştı.

Evlilik Hazırlıklarına Başlayanlar Dikkat! Evva Concept'ten Muhteşem Çeyiz Kampanyası
Tanıtım

Evlilik Hazırlıklarına Başlayanlar Dikkat! Evva Concept'ten Muhteşem Çeyiz Kampanyası

Evva Concept'in Hepsi Bir Arada Çeyiz Paketi ile hayallerinizdeki çeyize uygun fiyata sahip olun. Koltuk takımı, yatak odası takımı, mutfak masa takımı ve daha fazlası bu pakette!

Özel Tarih, Özel An: Esenyurt'ta 29 Şubat'ta 18 Çift Evlendi
Yaşam

Özel Tarih, Özel An: Esenyurt'ta 29 Şubat'ta 18 Çift Evlendi

4 yılda bir kez gelmesinden dolayı özel bir tarih olan 29 Şubat’ta hayatını birleştirmek isteyen çiftler, soluğu Esenyurt Belediyesi’nin evlendirme dairesinde aldı.

Evliliklerde Düşüş, Boşanmalarda Gerileme İşte o rakamlar
Yaşam

Evliliklerde Düşüş, Boşanmalarda Gerileme İşte o rakamlar

Türkiye İstatistik Kurumu'nun 2023 yılı evlenme ve boşanma istatistikleri açıklandı. Evliliklerde bir önceki yıla göre azalma, boşanmalarda ise düşüş görüldü. Ortalama ilk evlenme yaşı arttı. En yüksek evlenme ve boşanma oranlarının görüldüğü iller belli oldu. Yabancı gelin ve damat sayıları da istatistiklere yansıdı.

Burdur'da Evlilik ve Boşanma İstatistikleri! Bakın Son 4 yılda kaç kişi evlendi, kaç kişi boşandı?
Bölgesel

Burdur'da Evlilik ve Boşanma İstatistikleri! Bakın Son 4 yılda kaç kişi evlendi, kaç kişi boşandı?

Burdur'da 2023 yılında evlilik ve boşanma istatistikleri açıklandı. Peki Burdur'da son 4 yılda kaç kişi evlendi, kaç kişi boşandı? Evlilik ve boşanma rakamları açıklandı. İşte detaylar...