Burdur / Bucak

Bucak'a Renk Gelecek! Hülya Gümüş'ten 6 Ay Boyunca Festival Müjdesi

CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş, ilçeye 6 ay boyunca sürecek ve birbirinden eğlenceli festivallerin müjdesini verdi. Bucak Gençlik Festivali'nden Gastronomi Festivali'ne kadar birçok etkinlik Bucaklıları bekliyor.

Bucak'a Renk Gelecek! Hülya Gümüş'ten 6 Ay Boyunca Festival Müjdesi

CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş, ilçenin kültür, sanat ve eğlence hayatına yeni bir soluk getirecek bir dizi renkli festivalin müjdesini verdi. Gümüş, Bucak'ı 6 ay boyunca sürecek ve birbirinden eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapacak festivallerle donatacaklarını açıkladı. İlçe sakinlerini bir araya getirerek sosyal aktivitelerle buluşturacak olan bu festivaller aynı zamanda Bucak'ın tanıtımına önemli bir katkı sağlayacak.

Başkan adayı Hülya Gümüş, "Bucak, artık sosyal hayatına ve kültürüne daha fazla odaklanacak. Belediye başkanlığı görevine geldiğimizde ilçemizi birbirinden renkli ve eğlenceli festivallerle donatacağız. 6 ay boyunca devam edecek olan bu festivaller, Bucaklı vatandaşlarımıza uzun süredir hasret kaldıkları sosyal aktiviteleri sunacak." ifadelerini kullandı.

İŞTE YAPILMASI PLANLANAN FESTİVALLER

Bucak Gençlik Festivali: Gençlerin enerjisini ve yaratıcılığını ön plana çıkaracak, müzik, spor ve sanat etkinliklerine ev sahipliği yapacak.

Sanat Festivali: Bucak'ın yerel sanatçıları ve kültürel mirasıyla buluşarak sanatın farklı disiplinlerini bir araya getirecek.

Açık Hava Film Festivali: İlçe sakinlerine açık havada film keyfi yaşatacak, sinemaseverleri bir araya getirecek etkinlik.

Gastronomi Festivali: Bucak'ın zengin mutfağını tanıtacak, lezzet dolu bir şölen sunacak gastronomi etkinliği.

Bilim Şenliği: İlçedeki genç beyinleri bilimle buluşturacak, eğitici ve eğlenceli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Müzik Festivali: Bucak'ı müziğin ritmiyle sallayacak, farklı müzik türlerini bir araya getirecek renkli bir müzik festivali.

CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş açıklamasında "Bu festivaller, Bucak'ın sosyal hayatını canlandırmakla kalmayacak, aynı zamanda ilçemizin potansiyelini geniş kitlelere tanıtacak. Bucak'ı sadece bir yerleşim yeri olmanın ötesine taşıyarak, kültür ve sanatla buluşturacağız. Bucak halkını festivallerde bir araya getirerek, birlik ve beraberliği pekiştireceğiz." şeklinde ifade etti.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    SEVDİM
  • 2
    ÜZÜLDÜM
  • 2
    KIZDIM
  • 2
    ŞAŞIRDIM
  • 2
    BEĞENDİM
  • 2
    GÜLDÜM
  • 2
    ALKIŞ
  • 1
    BEĞENMEDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Rıza Sümer, Erenköy'de 2 Bin Kişiyle Buluştu
Bölgesel

Rıza Sümer, Erenköy'de 2 Bin Kişiyle Buluştu

Kepez Belediye Başkan Adayı Rıza Sümer, Erenköy Mahallesi'nde düzenlediği iftarda 2 bin kişiyle buluştu.

Şeytan Deresi'nde Kirlilik Alarmı: Babaeski'de Renk Değişimi ve Balık Ölümleri
3. Sayfa

Şeytan Deresi'nde Kirlilik Alarmı: Babaeski'de Renk Değişimi ve Balık Ölümleri

Kırklareli’nin Babaeski ilçesindeki,Şeytan deresinde renk değişimi ve balık ölümleri gözlemlendi.

Deve güreşleri renkli görüntülere sahne oldu
Etkinlik

Deve güreşleri renkli görüntülere sahne oldu

Antalya'nın Kumluca ilçesinde düzenlenen deve güreşleri, 132 devenin katılımıyla renkli ve heyecan dolu anlara sahne oldu. Kumluca Belediyesi'nin desteklediği etkinlikte, güreşleri izleyenler doyasıya eğlendi. Detaylar için tıklayın.

100. Yıl Kavşağı rengarenk görünüme kavuştu
Bölgesel

100. Yıl Kavşağı rengarenk görünüme kavuştu

Menemen Belediyesi, Koyundere 100. Yıl Otoyol Kavşağında gerçekleştirdiği peyzaj çalışmasını tamamladı. Palmiye, çınar ağacı, gürgen, kalem selvi ve çalı türleriyle rengârenk bir görünüme kavuşan kavşak, dört bir yanından dalgalanan Türk Bayraklarının göndere çekilmesi ile taçlandı.

İlçenin renkli işletmesi ilgi odağı oldu
Yaşam

İlçenin renkli işletmesi ilgi odağı oldu

Burhaniye ilçesinde, Mevlüt Çalışkan’ın işlettiği kahvehane, dekoru ve duvarlarındaki ilginç yazılarla ilçenin en renkli işletmesi olurken, ilgi odağı haline geldi.

Uzmanından uyarı geldi! Dilin rengi sağlığı belirliyor
Sağlık

Uzmanından uyarı geldi! Dilin rengi sağlığı belirliyor

Dilinizin rengini ve şeklini iyi gözlemlemek, sağlığınız hakkında önemli ipuçları verebilir. Dilinizi düzenli olarak kontrol ederek, olası sağlık sorunlarını erken teşhis edebilir ve tedaviye başlayabilirsiniz.