Burdur Antalya karayolu güzergahında yer alan ve Bucak'a bağlı kavşakta trafik ışıklarının olmamasından dolayı kazalar yaşanıyor.
Çok sayıda yaralamalı trafik kazasının meydana geldiği Bucak ilçesi Mustafa Konu Caddesi'ne, çok işlek bir yol olarak kullanılması nedeniyle vatandaşlar tarafından trafik ışıkları istiyor.
Fatih Mahallesi ile Mimar Sinan Mahallelerini birbirine bağlayan ve aynı zamanda Burdur Antalya karayolu üzerinde bulunan bu kavşakta trafik ışıklarının olmaması vatandaşları isyan noktasına getirdi.
Trafik ışıkları olmadığı için kazalara şahit olduklarını dile getiren mahalle sakinleri, "Yetkililere buradan bir duyurumuz var. Acilen buraya bir ışıklandırma yapmalarını istiyoruz. Kavşakta bulunan levhaları düzene sokmaları lazım. Bunu önemle rica ediyoruz. Meydana gelen kazalardan dolayı çok üzülüyoruz ve rahatsız oluyoruz. Yetkililerin bizlere kulak vermelerini ve gerekli müdahaleyi yapmalarını temenni ediyoruz." ifadelerini kullandı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (1)
Cenars
2 yıl önce / 29.06.2023Herkes kurala uyarsa problem yaşanmaz. Kurala uymayanlar yüzünden ışık cennetine döndü her yer. Hareket edemez haldeyiz. Kavşağa yaklaşan her aracın hızı en fazla 50 km/s olmak zorunda. Ama kaç sürücü bu hız ile giriyor kavşağa? Problem sürücülerde. Eğitim ŞART. Eğitemiyorsak CEZA şart.
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla