Burdur / Bucak

Bucak İlgi Sağlık Kabini Bucak'ta Hizmete Açıldı Size Özel Sağlık Hizmeti

Bucak'ta ilk ve tek olan Özel Bucak İlgi Sağlık Kabini, hizmete açıldı.

Bucak İlgi Sağlık Kabini Bucak'ta Hizmete Açıldı Size Özel Sağlık Hizmeti

Bucak'ta ilk ve tek olan Özel Bucak İlgi Sağlık Kabini, hizmete açıldı.

Evde bakım hizmetlerinden, hastanede refakatçi hizmetine kadar birçok sağlık hizmetini de bünyesinde barından Özel Bucak İlgi Sağlık Kabini, yoğun bir katılımla yapılan açılış sonrasında resmen hizmet vermeye başladı.

Bucak Süleyman Demirel Bulvarı üzeri Lukoil karşısında yapılan açılışa Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, işletme sahibi Süleyman Bozkurt ve davetliler katıldı.

Açılışta açıklamada bulunan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, " Inşallah değerli misafirler, kıymetli konuklar bugün mübarek günde bugün bir iş yerinin daha açılışında beraberiz. Bucak'ın alışık olmadığı ilçemize ilk defa kazandırılan bir sektör olan işletmemizin açılışı için buraya toplandık. Genelde il merkezlerinde ve büyük ilçelerde faaliyet gösteren ama ilçemizde de böyle bir iş yerinin açılıyor olması, yerel yöneticiler olarak bizlere elbette memnun ediyor. Ilçemizin ne kadar gelişmiş, ne kadar büyümekte olduğunu bir göstergesi olduğunu söyleyebiliriz. Ben Süleyman ve Burcu kardeşimizlerimizi bu cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum. Iş yerlerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Rabbim inşallah hayırlı güzel kazançlar sağlar." ifadelerini kullandı.

Özel Bucak İlgi Sağlık Kabini'ni Bucak'a kazandıran Bucaklı Hemşehrimiz Süleyman Bozkurt, " 2017 yılında sağlık meslek lisesi hemşirelik bölümü mezunuyum. Mezun olduktan sonra Antalya'da yaşlı bakımı hakkında bir takım eğitim alarak, yaşlı bakımı üzerinde çalıştım. Eşimin de sağlıkçı olmasını münasebetiyle Bucak'a yerleşmemizin ardından sağlık kabini hizmetinin Bucak'ta ihtiyaç olduğunu düşünerek hizmete açmaya karar verdik. 14 Nisan Perşembe günü yani bugün Türkiye Cumhuriyeti Sağlık Bakanlığı onaylı işyerimizi hizmete açmış bulunmaktayız. Sağlık Kabini işyerimizde acil yardım, enjeksiyon (iğne), şeker takibi, tansiyon takibi,serum takma - çıkarma, yara bakım pansuman, küçük cerrahi müdahaleler, glutatyon - Ozon Tedavisi, idrar sondası takma - çıkarma, hastanede refakat hizmetleri, gebelik tesi,kulak delme, dikiş atma - alma hizmetlerinin yanı sıra evde bakım hizmetleri de sunuyoruz. 

Öncelikle yatak yaralarında bakımın çok önemli olduğunu söylememiz gerekiyor. Pansuman yapımı, ne kullanılması gerektiği konusunda hususlar önem arz etmektedir. Yine diyabetik ayak tedavisi de oldukça önemli bir bakım hizmeti. Diyabetik ayak rahatsızlığının aksatılması halinde ampüte olarak ayağın kesilmesi gerekiyor, bizim yaptığımız tedavilerle bu süreci önlemek için gerekli tedbirleri alıyoruz. Büyük yaralanmalarda bir hekim incelemesi gerektiği için biz bir şey yapamıyoruz. Bucak'ta eksik olan bir hizmeti Bucaklı Hemşehrilerimize sunuyoruz. Sağlık konusunda ihtiyaçları olan bakımı sağlayacağız. " şeklinde konuştu.

BUCAK İLGİ SAĞLIK KABİNİ

TEL: Süleyman Bozkurt: 0553 935 7 112

ADRES: Konak Mah. Süleyman Demirel Bulvarı No:66-2 LUKOİL KARŞISI BUCAK / BURDUR

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Elmalı'da Yeni İlçe Sağlık Müdürü: Uzm. Dr. Merve Karaca Kılınç!
Bölgesel

Elmalı'da Yeni İlçe Sağlık Müdürü: Uzm. Dr. Merve Karaca Kılınç!

Uzm. Dr. Merve Karaca Kılınç, Elmalı İlçe Sağlık Müdürü olarak yeni görevine başladı. Detaylar haberimizde...

Evliya Çelebi Hastanesinde bir ilk
Sağlık

Evliya Çelebi Hastanesinde bir ilk

Kütahya Şehir Hastanesinde ilk defa Girişimsel Radyoloji ve Çocuk Yoğun Bakım Ünitesince, Çocuk Yoğun Bakım Ünitesinde tedavi görmekte olan ve hiçbir damar ulaşımı olamayan iki çocuk hastaya, karaciğer yolu ile (transhepatik) kalbe kadar (sağ atrium) uzanan kalıcı tünelli katater yerleştirildi.

Burdur'un Sağlık Sorunları Bakan Yardımcısıyla Görüşüldü!
Bölgesel

Burdur'un Sağlık Sorunları Bakan Yardımcısıyla Görüşüldü!

Burdur Valisi Türker Öksüz, Sağlık Bakan Yardımcısı Hüseyin Kürşat Kırbıyık'ı makamında ziyaret ederek Burdur'un sağlık yatırımları ve talepleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Bursa'da "İnme Farkındalık Günü"
Sağlık

Bursa'da "İnme Farkındalık Günü"

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi, "İnme Farkındalık Günü" kapsamında program düzenledi.

10 Mayıs Sağlık İçin Hareket Et Günü Gaziantep'te kutlandı
Etkinlik

10 Mayıs Sağlık İçin Hareket Et Günü Gaziantep'te kutlandı

Gaziantep’te ‘10 Mayıs Sağlık İçin Hareket Et Günü’ kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

 Prof. Dr. Ahmet Ömer Özütemiz; "Önemli olan erken teşhis"
Sağlık

Prof. Dr. Ahmet Ömer Özütemiz; "Önemli olan erken teşhis"

İEÜ Medical Point Hastanesi Gastroenteroloji bölümünden Prof. Dr. Ahmet Ömer Özütemiz, karaciğer yağlanması rahatsızlığının tedavi edilmezse karaciğer kanserine kadar gidebileceğini söyledi.