Burdur

Bucak Seyir Terası, ilçenin turizm potansiyelini artıracak Başkan Ünal bakın neler söyledi

Burdur'un Bucak ilçesine kazandırılacak olan Bucak Seyir Terası, ilçenin turizm potansiyelini artıracak önemli bir proje olacak. Seyir terası, ilçenin eşsiz manzarasını seyredebileceğiniz yeni bir yaşam alanı olacak. Detaylar haberimizde....

Bucak Seyir Terası, ilçenin turizm potansiyelini artıracak Başkan Ünal bakın neler söyledi

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Bucak Seyir Terası'nın ilçenin turizm potansiyelini artıracak önemli bir proje olduğunu söyledi.

Ünal, "Bucak Seyir Terası, bodrum katı zemin kat ve 1. Kat olmak üzere üç kattan oluşuyor. Burada restoranımız, kafemiz ve seyir alanlarımız olacak. En üst katımızı ise özel etkinliklerde kullanacağız. Bisiklet yolları, yürüyüş yolları, karavan ve kamp alanları, modern dekoratif aydınlatma ve yol üzeri seyir alanları ile burada seyir terasımızın şehrimize farklı bir renk katacağının inancındayız." dedi.

Ünal, Bucak Seyir Terası'nın çağlar boyunca Bucak'a kazandırılan eserlerin modern bir izdüşümü olacağını belirterek, "Bu açılışımızın da şehrimize simge olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Bucak sadece Burdur'un değil Türkiye'nin göz bebeği

Burdur'un Bucak ilçesinde Bucak Seyir Terası projesinin temel atma töreninde konuşan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, " Bucak'ımızın özlemle beklediği Bucak seyir terasının temel atma törenine hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bucak sadece Burdur'un değil Türkiye'nin göz bebeği, Bugün de buranın turizm altyapısını daha da geliştirmek için çok önemli bir çalışmanın hep birlikte inşaat temelini atacağız.

"Birçok şehre nasip olmayan güzelliğe sahip"

Bucak'ımız doğası havası suyu ve Coğrafyasıyla dünyada bir çok şehre nasip olmayan bir güzelliğe sahip ancak turizmde sadece tarihi değerlere ve doğal güzelliklere sahip olması yetmiyor. Bu şehrin sembolü olabilecek zamaNıNa damga vuraCak, simgesel Nitelikte eserlerde lazım. Bugün burada temelini attığımız seyir terasında şehrimizin simgelerinden olabilecek bir eser burada büyük emek ve alın teri var. Burada inşa edilen sosyal tesisler ile birlikte burasının hem Bucaklı hemşerilerimiz için hem de ilimizi ve ilçemizi dışarıdan ziyaret eden misafirlerimiz için önemli bir uğrak noktası olacağını düşünüyorum.

Bucak ve Burdur'un tanıtımında kullanılacak

Bucak'ımız ve Burdur'umuzun tanıtımında da bu eseri hep birlikte kullanacağız ve Türkiye'nin merakını bu tarafa çekeceğiz. Belediyecilik sadece alt ve üst yapı yatırımlarıyla sınırlı bir hizmet anlayışı değil ilk geldiğimiz günden itibaren ekip arkadaşlarımızla birlikte vizyonel bir belediyecilik anlayışı ortaya koyduk. Kaldırım belediyeciliği yapmadık, dev projeleri hayata geçirdik. Çağa uygun Bucak'ımızın bu gününe ve geleceğine hitap eden değerli eserler inşa ettik.

"Yatırımlarımızı bir bir hayata geçiriyoruz"

Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul büyükşehir belediyesinden başlayarak cumhurbaşkanlığına ulaşan başarısında yerel kalkınmaya vurgu yapmış ve bunu sağlamak için gayret göstermişti bizlerde sayın cumhurbaşkanımız liderliğinde yerel kalkınma olarak bu yatırımlarımızı bir bir hayata geçiriyoruz. NNC Haber

Seyir terası şehrimize farklı bir renk katacak

Kıymetli misafirler seyir terasımız bodrum katı zemin kat ve 1. Kat olmak üzere üç kattan oluşuyor burada restoranımız kafemiz ve seyir alanlarımız olacak. En üst katımızı ise özel etkinliklerde kullanacağız. Bisiklet yolları, yürüyüş yolları, karavan ve kamp alanları, modern dekoratif aydınlatma ve yol üzeri seyir alanları ile burada seyir terasımızın şehrimize farklı bir farklı bir renk katacağının inancındayız. Amacımız şehrimize çok daha fazla turist çekebilmek şehrimizin albenisini artırabilmek. Şehrimizin güzelliklerini attırabilmek şehrimizin güzelliklerine güzellik katabilmek. Seyir terasımız çağlar boyunca yüzyıllar boyunca Bucak'ımıza kazandırılan eserlerin modern bir izdüşümü olacak. Her çağda yaşayan insanlar gelecek nesillere emanet edecek bir takım kalıcı eserle bırakırlar. Ben de bu terasın Bucak için çok kalıcı bir eser olduğunu düşünüyorum. Bu açılışımızın da şehrimize simge olmasını diliyorum

Bucak seyir terasımızın temel atma töreninde bizleri yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ediyor, bu dev esrimizin Bucak'ımıza hayırlı olmasını diliyor inşallah açılışını da hep beraber yapmak nasip olur." ifadelerini kullandı. NNC Medya

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ŞAŞIRDIM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Türker Öksüz; Seyir Terası, önemli bir sosyal alanı olacak
Bölgesel

Türker Öksüz; Seyir Terası, önemli bir sosyal alanı olacak

Burdur Valisi Türker Öksüz, Bucak Seyir Terası projesinin temel atma töreninde konuştu. Seyir terasının Bucak'a önemli bir sosyal yaşam alanı kazandıracağını söyledi.

Vekil Mustafa Oğuz'dan Bucak Seyir Terası Temel Atma Töreninde Hizmet Belediyeciliğini Vurgusu
Bölgesel

Vekil Mustafa Oğuz'dan Bucak Seyir Terası Temel Atma Töreninde Hizmet Belediyeciliğini Vurgusu

AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak Seyir Terası temel atma töreninde yaptığı konuşmada, seyir terasının ilçenin turizm potansiyelini artıracağını söyledi.

Kaymakam Bayram Gale; Bucak Seyir Terası, ilçenin güzelliğini dünyaya gösterecek
Bölgesel

Kaymakam Bayram Gale; Bucak Seyir Terası, ilçenin güzelliğini dünyaya gösterecek

Bucak Kaymakamı Bayram Gale, Bucak Seyir Terası temel atma töreninde yaptığı konuşmada, seyir terasının ilçenin güzelliğini dünyaya göstereceğini söyledi. Detaylar haberimizde..

Bucak Seyir Terası, şehre değer katacak
Bölgesel

Bucak Seyir Terası, şehre değer katacak

AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, Bucak Seyir Terası temel atma töreninde yaptığı konuşmada, seyir terasının şehre değer katacak önemli bir hizmet olduğunu söyledi. Detaylar haberimizde...

Bucak'ı kuşbakışı izleyebileceksiniz! Temel atma töreni yapıldı
Bölgesel

Bucak'ı kuşbakışı izleyebileceksiniz! Temel atma töreni yapıldı

Burdur'un Bucak ilçesine kazandırılacak olan Bucak Seyir Terası'nın temel atma töreni yapıldı. Seyir terası, ilçenin eşsiz manzarasını seyredebileceğiniz yeni bir yaşam alanı olacak.

Bucak'ı kuşbakışı izlemek isteyenler! Temel atma törenine davetlisiniz
Bölgesel

Bucak'ı kuşbakışı izlemek isteyenler! Temel atma törenine davetlisiniz

Burdur'un Bucak ilçesinde uzun süredir beklenen Seyir Terası için temel atma töreni düzenlenecek. Detaylar haberimizde...