Burdur

Bucak'ta Altın Nur Konsept açıldı Açılışa özel kampanyalar var

Burdur'un Bucak ilçesinde, Altın Nur Konsept hizmete açıldı. İşletme, açılışa özel kampanyalar ile en özel anlarınızda yanınızda.

Bucak'ta Altın Nur Konsept açıldı Açılışa özel kampanyalar var

Burdur'un Bucak ilçesinde, Altın Nur Konsept  hizmete açıldı. İşletme, açılışa özel kampanyalar ile en özel anlarınızda yanınızda.

Bucak'ta Altın Nur Konsept Açıldı

Burdur'un Bucak ilçesinde Altın Nur Konsept düzenlenen açılış ile hizmete açıldı.

Edilen duanın ve kurdele kesiminin ardından Burdur Bucak'ta hizmete açılan Altın Nur Konsept, açılışa özel kampanya ile en özel anlarınızda her zaman yanınızda.

İşletme sahibi Öznur Altınbilek, yaptığı açıklamada, "Bu işi aslında çocukluğumdan beri yapmak istiyordum. Şimdi nasip oldu. Umarım uzun soluklu bir iş olur. H ayallerimi gerçekleştirdim diye bilirim. Farklı şeylerle geleceğiz yeni sezona. Şu anda sadece açılışım için hazırladığım konseptlerim var. Önümüzdeki aylarda şu anda üretimde olan yeni konseptlerim de hazırlanıyor. Açılışımıza özel kampanyalarımız olacak.

Düğün organizasyonu, söz, nişan, doğum günü, açılış, kutlama, parti yani her türlü aklınıza gelecek organizasyonlarında yanınızda olmaya çalışacağım. Umarım işletmemiz tüm Bucak'a hayırlı olur. Çok teşekkür ederim." dedi.

Açılışa, Bucak İlçe Kaymakamı Bayram Gale, Bucak Esnaf Ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Doğan, Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yusuf Erdoğdu, ve çok sayıda davetli katıldı.

Adres: Fatih mahallesi 23 Nisan caddesi Asal gayrimenkul yanı

Telefon: 0543 394 41 36

Bucak'ta Altın Nur Konsept açıldı Açılışa özel kampanyalar varBucak'ta Altın Nur Konsept açıldı Açılışa özel kampanyalar varBucak'ta Altın Nur Konsept açıldı Açılışa özel kampanyalar varBucak'ta Altın Nur Konsept açıldı Açılışa özel kampanyalar varBucak'ta Altın Nur Konsept açıldı Açılışa özel kampanyalar varBucak'ta Altın Nur Konsept açıldı Açılışa özel kampanyalar varBucak'ta Altın Nur Konsept açıldı Açılışa özel kampanyalar varBucak'ta Altın Nur Konsept açıldı Açılışa özel kampanyalar varBucak'ta Altın Nur Konsept açıldı Açılışa özel kampanyalar varBucak'ta Altın Nur Konsept açıldı Açılışa özel kampanyalar varBucak'ta Altın Nur Konsept açıldı Açılışa özel kampanyalar varBucak'ta Altın Nur Konsept açıldı Açılışa özel kampanyalar varBucak'ta Altın Nur Konsept açıldı Açılışa özel kampanyalar varBucak'ta Altın Nur Konsept açıldı Açılışa özel kampanyalar varBucak'ta Altın Nur Konsept açıldı Açılışa özel kampanyalar varBucak'ta Altın Nur Konsept açıldı Açılışa özel kampanyalar varBucak'ta Altın Nur Konsept açıldı Açılışa özel kampanyalar varBucak'ta Altın Nur Konsept açıldı Açılışa özel kampanyalar varBucak'ta Altın Nur Konsept açıldı Açılışa özel kampanyalar var

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Hummel DNA konseptli yeni mağaza açılışıyla Samsun'da
Bölgesel

Hummel DNA konseptli yeni mağaza açılışıyla Samsun'da

Spor giyim markası hummel, DNA konseptli yeni mağaza açılışını Samsun'da, Samsunspor Futbol Direktörü Fuat Çapa ve Samsunsporlu futbolcular Zeki Yavru, Mustafa Tan, Carlo Holse ve Osman Çelik'in de katılımlarıyla gerçekleştirdi.

Kır Düğünü Hayalleriniz MY Dreams Konsept ile Gerçek Oluyor!
Tanıtım

Kır Düğünü Hayalleriniz MY Dreams Konsept ile Gerçek Oluyor!

Burdur'un Bucak ilçesinde hizmet veren MY Dreams Konsept, 2000 kişilik masa sandalye, ses, ışık ve süsleme sistemleri ile kır düğünlerinizi unutulmaz kılıyor.

Tanıtıma Özel Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası İle İnci Mobilya Konsept Hizmetinizdee
Tanıtım

Tanıtıma Özel Eskiyi Getir Yeniyi Götür Kampanyası İle İnci Mobilya Konsept Hizmetinizdee

Yıllardır Bucak Halkına hizmet vermekte olan Mamaklı Evkur siz değerli Bucaklı Hemşehrileri için yenilenen yüzü ile İnci Mobilya Konsept adıyla hizmetinizde...

BUCAK’TA BİR İLK YAŞANDI 2020 YILI DEFİLESİ RÜZGARI ESTİ
Etkinlik

BUCAK’TA BİR İLK YAŞANDI 2020 YILI DEFİLESİ RÜZGARI ESTİ

Işık Çarşı'nın My konsept (Ayşe Yıldız) iş birliği ile hazırlamış olduğu 2020 Gelinlik Defilesi etkinliği 13 Mart 2020 Cuma günü yapıldı.

Antalya Burdur karayolu üzerinde orta refüje çarptı
Bölgesel

Antalya Burdur karayolu üzerinde orta refüje çarptı

Antalya Burdur karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında sürücü ve yolcu yaralandı. Detaylar haberimizde...

Burdur'da 77 Araç Kontrol Edildi, 66 Sürücüye Ceza Kesildi!
Bölgesel

Burdur'da 77 Araç Kontrol Edildi, 66 Sürücüye Ceza Kesildi!

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri tarafından 29-30 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılan radarlı hız denetimlerinde 77 araç kontrol edildi ve kurallara uymayan 66 sürücüye trafik cezası kesildi.