Burdur'un Bucak ilçesinde okul yakınında bulunan balya yangını ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alındı.
Yangın, 19 Mayıs Pazartesi günü saat 14:30 sıralarında Burdur'un Bucak ilçesi Susuz Köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Susuz köyünde bir vatandaşa ait ahırın yan tarafında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Balyaların alev almasıyla 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine bölgeye jandarma ve Bucak Belediyesi İtfaiye Ekipleri Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.
Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda kontrol altına alınarak söndürülürken, alevlerle 20 adet yarım tonluk büyük balyanın yanı sıra eski kamyon lastikleri kül oldu.




Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)