Burdur’un Bucak ilçesinde Dönerci Hasan Usta, Hem lezzeti hem de uygun fiyat politikasıyla dikkat çekiyor.
Hatay dürüm, gobit döner, normal dürüm, hamburger, patso ve yengen gibi birçok seçeneği sizlere sunan Dönerci Hasan Usta, kalite ve tazeliğiyle tadanların beğenisini topluyor. Açılış kampanyası ile adından söz ettiren Dönerci Hasan Usta, yeni kampanyasını başlattı.
Dürüm + Ayran: 100 TL
Ekmek Arası + Ayran: 90 TL
Hatay Dürüm + Ayran: 100 TL'ye Dönerci Hasan Usta'da sizleri bekliyor.
Paket Servis İmkanı
Her gün saat 10.00 ile 24.00 arasında hizmet veren işletme, paket servis seçeneğiyle de hizmet veriyor.
ALO Paket: 0501 257 07 15
Adres: Oğuzhan Mah. Cumhuriyet Caddesi No:54/C Bucak / Burdur





Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)