Burdur / Bucak

Bucak'ta Gençler Bir Araya Geldi! Türk Gençliği Şöleni Düzenlendi

Bucak Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı ve Milliyetçi Hareket Partisi Bucak İlçe Teşkilatı tarafından 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle Türk Gençliği Şöleni düzenlendi.

Bucak'ta Gençler Bir Araya Geldi! Türk Gençliği Şöleni Düzenlendi

Bucak Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir Türk Gençliği Şöleni düzenledi. Milliyetçi Hareket Partisi Bucak İlçe Teşkilatı'nın da desteklediği şölende, gençlerin bir araya gelerek sosyal ve kültürel faaliyetlerde bulunmaları amaçlandı.

Şölen kapsamında, çeşitli yarışmalar, sportif etkinlikler ve yemek dağıtımı gerçekleştirildi.

Ülkü Ocakları Bucak İlçe Başkanı Buğrahan Özkurt, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bugün 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir Türk Gençliği Şöleni tertip ettik. Milliyetçi Hareket Partisi ilçe teşkilatımızın destekleriyle gençlerimizin sosyal ve kültürel alanda bir araya gelmesini, birlik ve beraberliğini her daim en yüksekte tutabilmesini amaçlamak açısıyla Ülkü Ocakları olarak bir çok faaliyet gerçekleştiriyoruz. Bugünkü faaliyetlerimiz içerisinde yarışmalarımızın yanı sıra sportif etkinliklerimiz oldu. Etkinlik dahilinde bir yemek dağıtımı gerçekleştirdik.."

MHP Bucak İlçe Başkanı Avukat İsmail Mutlucan ise şunları söyledi:

"Öncelikle hepiniz hoşgeldiniz. Ülkü Ocaklarıyla beraber Milliyetçi Hareket Partisi olarak 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramında gençlerimizle bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Gençlerimizin sportif faaliyetlerine aşırı önem veriyoruz. Bu alanda kendilerini geliştirmeleri için elimizden gelen tüm çabayı sarf ediyoruz. Bu konuda da gençlere yolbaşcılığı yapan ocak başkanımız olmak üzere Ülkü Ocaklarına ayrıca teşekkür ederim. Ülkü Ocakları gençlerimizin daha iyi eğitim alabilmesi için, sosyal ve kültürel anlamda daha iyi kendilerini yetiştirebilmeleri için bugün olduğu gibi sürekli programlar tertip etmektedir. Kendilerine bundan dolayı ayrıca teşekkür ederim. Şimdiden tüm gençlerimizin bayramını kutluyorum."

Şölen, coşkulu ve birlik beraberlik içerisinde sona erdi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 2
    BEĞENDİM
  • 1
    GÜLDÜM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin “Genç Atölye”  eğitimleriyle gençler unutulmaz anlar yaşadılar
Bölgesel

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin “Genç Atölye” eğitimleriyle gençler unutulmaz anlar yaşadılar

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin “Genç Atölye” eğitimlerine katılan gençler, son keşfini Karagöl Yaylası'nda yaparak unutulmaz bir gün geçirdi.

Bursa'da patenli yolculuk tehlike saçtı
Bölgesel

Bursa'da patenli yolculuk tehlike saçtı

Bursa'da kırmızı ışıkta duran kamyonetin kasasına tutunan bir kişi, akan trafikte paten kayarak yolculuk yaptı. Canlarını tehlikeye atan genç kameraya yansırken, kamyonetin kasasında ise oturan iki kişi dikkat çekti.

Gölhisar'da Gençlere Drift Pisti Müjdesi! Sertbaş Hobifest Üyeleriyle Buluştu
Bölgesel

Gölhisar'da Gençlere Drift Pisti Müjdesi! Sertbaş Hobifest Üyeleriyle Buluştu

Gölhisar Belediye Başkanı İbrahim Sertbaş, Hobifest üyesi gençlerle bir araya gelerek taleplerini dinledi ve önemli müjdeler verdi. Detaylar haberimizde...

Alper Gezeravcı gençlerle buluştu!
Yaşam

Alper Gezeravcı gençlerle buluştu!

Türkiye'nin ilk Astronotu Alper Gezeravcı, Bilecik Kongre Merkezi'nde gençlerle buluşarak ilham kaynağı oldu.

Aydın'da Ggnçlere yönelik yatırımlar devam ediyor!
Bölgesel

Aydın'da Ggnçlere yönelik yatırımlar devam ediyor!

Aydın'da 5 Eylül 2023 tarihinde temel kazısıyla başlanan Karpuzlu Spor Salonu ve Gençlik Merkezi ile birlikte il genelinde spor salonu bulunmayan ilçe kalmadı.

Gençlerin İnanç Yolculuğu ve Özgürlük Arayışı
Yaşam

Gençlerin İnanç Yolculuğu ve Özgürlük Arayışı

Modern gençlerin inanç krizini ve özgürlük arayışlarını anlamak. Şefkat ve güvenle bağ kuran bir anlayışın önemi üzerine değerlendirmeler.