Bucak İlçe Müftülüğü, öğrencilerin ara tatil dönemini verimli geçirmelerini sağlamak amacıyla yürüttüğü ara dönem kamp programını başarıyla tamamladı.
Gençlerin bilgi birikimlerini artırmak ve manevi gelişimlerine katkı sunmak hedefiyle organize edilen kampa çok sayıda öğrenci katılım sağladı. Program boyunca kurs merkezlerinde bir araya gelen gençler, tatil dönemini akranlarıyla birlikte eğitici faaliyetlerle değerlendirdi.
Bucak İlçe Müftülüğü tarafından yapılan açıklamada, " 2026 Yılı Gençliğe Değer Ara Dönem Kampı düzenlendi. Gençlerimizin bilgi ve birikimlerini artırmak, onların ahlaki ve manevi duygularını geliştirmek hedefiyle Bucak müftülüğümüzce düzenlediğimiz ara tatil kampı tamamlandı.
Öğrencilerimiz ara tatil günlerini verimli bir şekilde geçirdiler, birbirlerini tanıdılar, birbirinden renkli oyun ve etkinliklerle çeşitli ikramlarla hem eğlendiler hem öğrendiler. Fedakar hocalarımız ve Kur'an kursu öğreticilerimiz rehberliğinde birlikte namaz kılıp manevi ortamları yeniden paylaştılar. Kampta görev alan tüm personelimize teşekkür eder, yavrularımıza hayatlarında başarılar dileriz. " ifadelerine yer verildi.








Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)