Burdur'un Bucak ilçesinde bir simit fırınında mutfak tüpü hortumunun kopmasıyla çıkan yangın, işletmeci tarafından yangın söndürme tüpüyle büyümeden söndürüldü.
Yangın, akşam saatlerinde Burdur'un Bucak ilçesi Mimarsinan Mahallesi Kahveler mevkiinde faaliyet gösteren bir simit fırınında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, fırın içerisinde bulunan mutfak tüpüne bağlı hortumun kopması sonucu yangın çıktı. Alevleri fark eden işletme sahibi, yangın söndürme tüpü ile hemen müdahalede bulunarak yangını büyümeden kontrol altına aldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, gerekli güvenlik tedbirlerini alarak iş yerinde kontrollerini gerçekleştirdi. Yangında herhangi bir yaralanma yaşanmazken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)