Burdur’da boğazından ve karnından bıçaklanarak öldürülmüştü! Cinayette yargı süreci başlıyor
Burdur’da evinde bıçaklanarak öldürülen Özge Bedir cinayetine ilişkin hazırlanan iddianame tamamlanırken, sanıklar 16 Ocak’ta ilk kez hakim karşısına çıkacak.
Burdur’da 10 Haziran 2025 tarihinde evinde bıçaklanarak hayatını kaybeden Özge Bedir’in (35) ölümüne ilişkin yürütülen soruşturmada iddianame tamamlandı. Sanıklar, 16 Ocak 2026 Cuma günü ilk kez hakim karşısına çıkacak.
Cinayetin ardından Tülay A., Seray Ö. ve Adnan B. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 3 şüpheli, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
Cumhuriyet Savcılığı tarafından hazırlanan iddianamede Tülay A. hakkında “tasarlayarak öldürme”, Seray Ö. hakkında “iştirak halinde tasarlayarak öldürme”, Adnan B. hakkında ise “eşe karşı tasarlayarak öldürmeye yardım” suçlarından dava açıldığı öğrenildi. Sanıkların yargılanmasına 16 Ocak 2026 Cuma günü Burdur Ağır Ceza Mahkemesi’nde başlanacak.
10 Haziran 2025 tarihinde Özge Çetin Bedir ile evine gelen Tülay A. ile arasında çıkan kavga sonucu Tülay A'nın (22), Bedir'i boğazından ve karın bölgesinden bıçaklayıp evin önünde beklediği iddia edilen arkadaşı Seray Ö. (25) ile olay yerinden kaçmıştı.
Sağlık ekiplerince olay yerinde Bedir'in hayatını kaybettiği belirlenmiş, polis ekiplerince yakalanan Tülay A. ile Seray Ö. ve maktulün eşi Adnan Bedir (35) tutuklanmıştı.
kaynak: Burdur Gazetesi
Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)