Burdur

Burdur'da Depremde Hayatını Kaybedenler Anıldı, Miraç Kandili Kutlandı

Burdur Belediyesi, Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenler için ve Miraç Kandili nedeniyle çorba ve helva dağıttı. Başkan Ercengiz, "Depremde kaybettiğimiz 50 binin üzerinde yurttaşımızı andık. Miraç Kandili'ni de kutluyoruz." dedi.

Burdur'da Depremde Hayatını Kaybedenler Anıldı, Miraç Kandili Kutlandı

Başkan Ercengiz, Depremde hayatını kaybedenler adına çorba ve helva dağıttı

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Kahramanmaraş Merkezli 11 ili etkileyen depremde hayatını kaybeden vatandaşlar için ve Miraç Kandili nedeniyle çorba ikramında bulundu.

Çorba dağıtımı sonrası açıklama yapan Başkan Ercengiz “Bugün Miraç Kandili aynı zamanda 6 Şubat 2023 Türkiye’nin en büyük felaketlerinden biri olan depremin yıldönümündeyiz. Bugün depremde kaybettiğimiz 50 binin üzerinde yurttaşımız, kamu görevlisi, sağlık personeli, çoluk çocuk kısacası önemli kayıplarımızın olduğunu günde onların hayrına hem çorba dağıtımı yaptık hem de bugün kandilimizi yurttaşlarımızla beraber kutlamak istedik. İl başkanımız, ilçe başkanımız, kadın kolları, gençlik kollarımız, belediye meclis üyesi aday arkadaşlarımız ile beraber pazardayız. Pazarda da halkımızı selamlayıp, halkımızın ihtiyaçlarını, sıkıntılarını, dinleyip onlara çözüm bulmaya çalışıyoruz. Elimizden geldiğince Burdur halkının ucuza meyve sebze alabilmesinin yollarını bulup, buradan da yerel yönetim olarak, Burdur Belediyesi olarak 10 yıldız bu gayreti gösterip vatandaşımızın sağlıklı hizmet almasının ağladığımızı düşünüyoruz. Elbette eksikleri takip ediyoruz, güncellenmesi gerekenleri takip ediyoruz. Bugün burada bulunan yurttaşlarımızı çorbamıza davet ettik. Allah kabul etsin, depremde kaybettiğimiz tüm yurttaşlarımıza bir kez daha Allahtan rahmet diliyorum. Mekanları cennet olsun. Tüm yurttaşlarımızın daha Miraç Kandil’ini bir kez daha kutluyoruz” dedi.

Burdur'da Depremde Hayatını Kaybedenler Anıldı, Miraç Kandili KutlandıBurdur'da Depremde Hayatını Kaybedenler Anıldı, Miraç Kandili KutlandıBurdur'da Depremde Hayatını Kaybedenler Anıldı, Miraç Kandili Kutlandı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (1)

Uğur

1 yıl önce / 06.02.2024

Yaptiginiz haberi bir sefer okuyup kontrol edin bi zahmet.. Ornek. Yerle yönetim değil yerel yonetim...on yıldız degil on yıldır...hizmet almasının ağladığımızı değil sağladığımızı...Sizin yerinize ben kontrol ettim. Yayınlayacak mısınız? Bakalım!

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

İlgili Haberler

Başkan Ercengiz, sağlık çalışanlarıyla iftarda buluştu
Bölgesel

Başkan Ercengiz, sağlık çalışanlarıyla iftarda buluştu

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Genel Sağlık İş tarafından düzenlenen iftar programına katılarak sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.

Başkan Ercengiz'den anlamlı günde anlamlı ziyaret Doktorlarla bir araya geldi
Bölgesel

Başkan Ercengiz'den anlamlı günde anlamlı ziyaret Doktorlarla bir araya geldi

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla hastanelerde görev yapan doktor ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek gül takdim etti. Detaylar haberde!

Burdur'da gönül sofrası Ramazan bereketi mahallelere taşındı
Bölgesel

Burdur'da gönül sofrası Ramazan bereketi mahallelere taşındı

Burdur Belediyesi'nin geleneksel hale getirdiği Gönül Sofrası, Atatürk ve Fevzi Çakmak Mahallesi'nde kuruldu. Başkan Ercengiz, birlik ve dayanışma mesajı verdi.

Burdur’da gelenek bozulmadı Kadınlar Günü matinesine yoğun ilgi
Bölgesel

Burdur’da gelenek bozulmadı Kadınlar Günü matinesine yoğun ilgi

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in ev sahipliğinde düzenlenen Geleneksel Kadınlar Günü Matinesi büyük ilgi gördü. Etkinlikte kadınlar doyasıya eğlendi!

Başkan Ercengiz’den 8 Mart’ta anlamlı jest! Kadın personele çiçek ve izin
Bölgesel

Başkan Ercengiz’den 8 Mart’ta anlamlı jest! Kadın personele çiçek ve izin

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında belediye kadın personelini ziyaret ederek çiçek hediye etti. Kadın çalışanlara yarım gün izin verildi.

Burdur’da geleneksel gönül sofrası Binlerce kişi aynı sofrada buluştu
Etkinlik

Burdur’da geleneksel gönül sofrası Binlerce kişi aynı sofrada buluştu

Burdur Belediyesi’nin geleneksel Gönül Sofrası, binlerce kişinin katılımıyla Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşti. Başkan Ercengiz birlik mesajı verirken, etkinlik Haluk Levent konseri ile devam edecek.