AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, Burdur Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Gündüzalp ile birlikte Tarım ve Orman Bakanlığı Tütün ve Alkol Dairesi Başkanı Uğur Yalçın’ı ziyaret etti.
Gerçekleştirilen ziyarette, ilgili daire yetkililerinin de katılımıyla Burdur’da sözleşmeli anason üretimine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu. Görüşmede, anason üretiminin mevcut durumu, üreticilerin beklentileri ve sektörün geleceğine yönelik konular ele alındı.
Burdur’un önemli tarımsal ürünlerinden biri olan anasonun üretim süreçleri hakkında fikir alışverişinde bulunulan toplantıda, sözleşmeli üretim modeli ve sektörün gelişimine katkı sağlayabilecek çalışmalar değerlendirildi.
Milletvekili Korkmaz, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, nazik ev sahiplikleri ve konuya gösterdikleri ilgi dolayısıyla Tütün ve Alkol Dairesi Başkanı Uğur Yalçın ile ilgili bürokratlara teşekkür etti.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)