Burdur'da jandarmanın trafik denetimlerinde 7 bin 462 araç kontrol edildi.
Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 09-11 Mayıs tarihlerinde il genelinde sorumluluk bölgelerindeki yol güzergahlarında, özellikle alkollü araç kullanımı, emniyet kemeri denetimi ve aşırı hız yapan sürücülere yönelik kapsamlı trafik kontrolleri yaptı. Denetimlerde toplam 7 bin 462 araç ve sürücü kontrol edildi. Kural ihlali yapan 240 araç ve sürücüye idari yaptırım uygulanırken, 3 sürücünün ehliyetine geçici el konuldu, 46 araç ise trafikten men edildi.
Jandarma ekipleri, vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak adına trafik denetimlerinin aralıksız süreceğini belirtti.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)