Burdur / Gölhisar

Burdur Gölhisar'da eğitim yatırımları hız kesmeden sürüyor

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Burdur'un Gölhisar İlçesindeki Eğitim Yatırımları ile ilgili açıklama yaptı.

Burdur Gölhisar'da eğitim yatırımları hız kesmeden sürüyor

AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Gölhisar İlçesi Eğitim Yatırımları ile ilgili açıklama yaptı.

PROF DR NUMAN KURTULMUŞ’UN GÖRÜŞMELERİ İLE 16 DERSLİKLİ İMAM HATİP LİSESİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Mevcut binanın yıkım çalışmalarının bitmek üzere olduğu belirten Milletvekili Bayram Özçelik “ Genel Başkanımız Vekilimi Prof Dr Numan Kurtulmuş’un Milli Eğitim Bakanımız Mahmut Özer ile Bizzat Görüşerek Programa Alınan ve Ödeneği Ayrılan 16 Derslikli İmam Hatip Lisemizin mevcut binasının yıkım çalışmaları bitmek üzere. Yıkım çalışmalarının tamamlanması ve alan temizliği yapılmasından sonra arazinin topografik durumu ile birlikte tüm detayları kapsayan plankote çalışması gerçekleştirilecek. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte mimari proje çalışmaları hızlanacak ve Süratle Kıymetli Bakanımız Genel Başkan Vekilimiz Prof Dr Numan Kurtulmuş ve Eğitim Sevdalısı Prof Dr Sevgi Kurtulmuş’un Katkılarıyla Temelleri Atılıp İnşaat Safhasına Geçilecektir.”İfadelerine yer verdi.

'MİMAR SİNAN İLKOKULU ARSA DÜZENLEMESİ DEVAM EDİYOR'

Gölhisar Belediyesi tarafından arazi düzenleme çalışmalarının devam ettiğini belirten Milletvekili Özçelik “ Gölhisar Belediyemiz ve DSI tarafından 12 derslikli Mimar Sinan İlkokulumuzun arsa düzenlemesi çalışmaları devam etmektedir. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte plankote çalışmaları yapılacak.”dedi.

'ATATÜRK İLKOKULU YIKIMI TAMAMLANDI'

Daha önce yıkım ihalesi yapılan Atatürk İlkokulunun yıkımının tamamlandığını belirten Milletvekili Bayram Özçelik “ Daha Önce yıkım ihalesi yapılan 12 derslikli Atatürk İlkokulunun mevcut binasının yıkımı gerçekleştirildi. Aplikasyon çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak”ifadesini kullandı.

'CUMHURİYET ORTAOKULU VE GÖLHİSAR ANAOKULU PROJE ÇALIŞMALARI BAŞLAYACAK'

Plankote ve Aplikasyon çalışmalarının tamamlandığını belirten Milletvekili Bayram Özçelik “16 derslikli Cumhuriyet Orta Okulu ve 4 Derslikli Gölhisar Anaokulunun plankote ve aplikasyon çakışmaları tamamlandı. Proje çalışmaları Bakanlığımız tarafından gerçekleştirilecek”dedi.

'ATATÜRK ORTAOKULU GÜÇLENDİRME ÇALIŞMASI 2 MAYIS 2023 YENİDEN İHALE EDİLECEK'

Güçlendirme işi fesih olan Atatürk Orta Okulu’nun tekrar ihale edileceği söyleyen Milletvekili Bayram Özçelik “Ayrıca güçlendirme işi fesih olan Atatürk Orta Okulu ile ilgili bakanlık onayları alındı. Özel idareye yeniden ihale yapılması için gönderildi. İl Özel İdaremiz tarafından ihale tarihi alınarak, 2 Mayıs 2023 tarihinde ihaleye çıkacaktır.Milli Eğitim Bakanlığının Bütçesine En Çok Ödeneği Koyan 1. Sırada Milli Eğitim Bütçesi Olmasını Sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a.Bakanımızın Genel Başkan Vekilimiz Prof Dr Numan Kurtulmuş ve Hanımefendi Prof Dr Sevgi Kurtulmuş’a ve Milli Eğitim Bakanımız Prof Dr Mahmut Özer’e Şükranlarımızı Sunuyorum. dedi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Karaçal ve Badarmit köprüleri çalışmaları başladı
Bölgesel

Karaçal ve Badarmit köprüleri çalışmaları başladı

Burdur-Tefenni-Çavdır-Fethiye yolunun 2 köprüsünden Karaçal köprüsünde geçen hafta, Badarmit köprüsünde ise bu hafta inşaat çalışmalarına başlandı.

Burdur'un tüm ilçelerine doğalgaz verilmesi için çalışmalar sürüyor
Bölgesel

Burdur'un tüm ilçelerine doğalgaz verilmesi için çalışmalar sürüyor

Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur’un tüm ilçelerinde doğalgaz verilmesi için çalışmalar devam ettiğini belirtti.

Burdur Gölhisar'da sulama ihalesi yapıldı
Bölgesel

Burdur Gölhisar'da sulama ihalesi yapıldı

Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur'un Gölhisar ilçesinde Tarım ve Hayvancılığı için önem arz eden Sulama ihalesinin yapıldığını duyurdu.

Burdur MAKÜ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ruhsatı çıktı
Bölgesel

Burdur MAKÜ Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ruhsatı çıktı

Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi ağız ve diş sağlığı hastanesinin ruhsatının çıktığını duyurdu. İşte detaylar..

Milletvekili Özçelik duyurdu Burdur'da 7 projeye 13.1 Milyon Hibe
Bölgesel

Milletvekili Özçelik duyurdu Burdur'da 7 projeye 13.1 Milyon Hibe

Ekonomik Yatırımlarda Burdur'un payına düşeni aldığını belirten Ak Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur'da toplamda 7 Projeye 13.1 Milyon Hibe verildiğini söyledi.

Bayram Özçelik'ten teşkilatlara teşekkür ziyareti
Bölgesel

Bayram Özçelik'ten teşkilatlara teşekkür ziyareti

Burdur'a 5 dönem hizmet eden AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, milletvekilliği görevinin sonunda teşekkür ziyaretleri ile vatandaşlarla buluşuyor.