Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Tokat, Kızılkaya Belediyesine resmi bir ziyaret gerçekleştirerek Belediye Başkanı İlkay Güngör ile bir araya geldi. Ziyaret kapsamında beldede yürütülen çalışmalar ve planlanan yatırımlar masaya yatırıldı.
Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör yaptığı açıklamada, " Burdur İl Kültür ve Turizm Müdürümüz Sayın Mustafa TOKAT, Belediyemize gelerek bizleri ziyaret etti. Müdürümüz ile tamamladığımız projeler ve hayata geçirdiğimiz yeni projeler üzerine istişarelerde bulunduk. Nazik ziyaretleri için kendisine teşekkür ederim. " ifadelerine yer verdi.








Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)