CHP Burdur Milletvekili adayı Hülya Gümüş, 28.dönemde Gazi Meclise Burdur'dan milletvekili göndermek için tüm kadınlara seslendi. Gümüş, "Şimdi birlik olma zamanı. Birleşe birleşe kazanacağız. Burdur'un ilk kadın milletvekilini çıkaracağız" dedi.
CHP Burdur Milletvekili adayları İzzet Akbulut ve Hülya Gümüş, beraberinde CHP İl ve İlçe Örgütleri ile birlikte seçim çalışmalarına gece gündüz devam ediyor. Altınyayla (Dirmil) ve Karamanlı ilçelerini ziyaret eden Milletvekili adayları esnaf ve vatandaşları ziyaret etti.
Altınyayla ve Karamanlı'da vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan heyet, CHP iktidarında Burdur'un tüm ilçelerinin hakkını alacağı sözünü verdi.
Ziyaretlerin ardından açıklamada bulunan CHP Burdur Milletvekili adayı Hülya Gümüş, "Altınyayla(Dirmil)mızı ve Karamanlımızı ziyaret ederek halkımızla bir araya geldik. Hem Dirmilimizde hem güzel Karamanlımızda vatandaşlarımız ile bir arada olmaktan büyük mutluluk duydum. Dertleriyle dertlendik, çözüm önerilerini, fikirlerini aldık ve söz verdik bu ülkeye baharları getireceğiz. Her zaman İlk günkü aşk ve heyecanla çalışmaya devam edeceğiz. Bugün ki saha çalışmamızda bizlere eşlik eden örgüt üyelerimize ve yoldaşlarımıza teşekkür ederiz. Yeni bir Türkiye için durmadan, duraksamadan çalışmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.
Özellikle kadınların yoğun ilgisine teşekkür eden Gümüş, "Ablalarımıza, teyzelerimize, ninelerimize, gençlerimize ve kızlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir bağ oluştu aramızda. Onlardan en çok duyduğum Burdur'da kadınların sesi olması için bir kadın milletvekilini meclise göndermek için destek verecekleri... Hepsine teşekkür ediyorum. Şimdi birlik olma zamanı.Birleşe birleşe kazanacağız. Burdur'un ilk kadın milletvekilini çıkaracağız" diye konuştu.
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, 28 Mayıs seçimleri dolayısıyla Burdur'un Bucak ilçesine gelerek, vatandaşlarla bir araya geldi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz beraberindeki heyet ile birlikte, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nu ziyaret etti.
Burdur'un Bucak ilçesinde yoğun bir seçim kampanyasının ardından Cumhuriyet Meydanında yapılan mitinge yoğun katılım gözden kaçmadı.
CHP Burdur Milletvekili Adayı Hülya Gümüş, Burdur Bucak'ta 13 Mayıs Cumartesi günü saat 11:30'da demokrasi yürüyüşü yapılacağını duyurdu.
Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adaylarının Bucak'ta düzenleyeceği miting 13 Mayıs 2023 Cumartesi günü saat 12:00-14:00 arasında Bucak Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek.
Seçim ziyaretlerine devam eden CHP Burdur Milletvekili adayı Hülya Gümüş, Bucak ilçesinde bulunan kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan personelleri ve Bucak Belediyesi'nde çalışanları ziyaret etti.
Yorumlar (0)