CHP Burdur Milletvekili İzzet Akbulut ve Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Burdur Şeker Fabrikası'nda düzenlenen kampanya açılış töreninin gizlice yapılmasına tepki gösterdi.
Akbulut, yaptığı açıklamada, "Burdur Şeker Fabrikası'nın kampanya dönemi dün başladı. Normalde bu törenle başlar. Ancak biz böyle bir tören yapılacağından haberdar değildik. Sonradan öğrendik ki Türk Şeker Genel Müdürlüğü, hiçbir protokolün çağrılmaması ve törenin gizlice yapılması talimatını vermiş. Neyi gizliyorsunuz? Neyden çekiniyorsunuz?" dedi.
Akbulut, pancar üreticilerinin pancarlarını fabrikalara dökmeye başladığını belirterek, "Üretimde bir düşüklük mü var? Bundan mı rahatsızsınız?" diye sordu.
Akbulut, törene AK Parti milletvekillerinin çağrıldığını ancak CHP milletvekillerinin çağrılmadığını da belirterek, "Burdur'un milletvekiline çağrı yapılması gerekiyor. Burdur'un belediye başkanını da çağırması gerekiyor" dedi.
Akbulut, böyle bir uygulamanın bir daha Burdur'da ve Türkiye'nin hiçbir yerinde görülmemesi gerektiğini söyledi.
Türkiye’nin şekeri Türkşeker yayınladığı bir açıklamayla indirimli şeker satışı yapacağını duyurarak tüketicinin yüzünü güldürdü.
Türkiye Şeker Fabrikaları AŞ (TÜRKŞEKER) personel alımı yapacak... İşte personel alımı yapılacak branşlar..Burdur'da var
Gölhisar'da Pancar Üretici ve nakliyeciler bir araya gelerek 2023 Burdur Şeker Fabrikasına Pancar Nakliye Bedelini belirlediler
Burdur Şeker Fabrikası, 2023-2024 Pancar Kampanyası Dönemini resmi bir törenle açtı. Fabrika, kampanya dönemi boyunca 755 bin ton pancar işlemeyi ve yaklaşık 102 bin ton şeker üretmeyi hedefliyor.
Burdur Şeker Fabrikası, 145 gün sürecek 69. Pancar Alımı ve İşleme Kampanyası'nı başlattı. Kampanya kapsamında 755 bin ton pancardan 102 bin ton kristal şeker üretilmesi hedefleniyor.
Burdur Şeker Fabrikasından, 1 Mayıs öncesinde mevsimlik işçilere kadro müjdesi geldi.
Yorumlar (0)