AK Parti Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Genel Müdürlüğü tarafından destekleme verilen SODES Projesi ile ilgili açıklamada bulundular.
Sodes kapsamında Burdur’dan daha fazla projenin başvuru yapması gereken çalışmaları gerçekleştireceklerini belirten Burdur Milletvekilleri Bayram Özçelik ve Yasin Uğur “ İlimizdeki dezavantajlı kesimlerinin Ekonomik ve Sosyal hayata daha fazla katılmalarının sağlanması, Kültürel, Sanatsal ve Sportif faaliyetler yoluyla bölgedeki çocuk, genç ve kadınların kendilerini daha iyi ifade etmeleri amacıyla İLİMİZİN SOSYAL DESTEK PROGRAMI (SODES), KAPSAMINA ALINMIŞTIR. sadece Güneydoğu ve Doğudaki iller kapsamında iken Dönemin Kalkınma Bakanları İle birçok defa Görüşmelerde Bulunmuştuk, İlimizin SODES Kapsamına Alınmasını çok Arzu Etmiştik.En son Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sn. Mustafa Varank’la görüşmeler gerçekleştirmiştik. Bakanlığımızın yapmış olduğu çalışmalar neticesinde SODES tüm Türkiye genelinde gerçekleştirileceği belirtildi. Burdur’umuzda SODES Projelerine müracaatların fazla olması için girişimlerde bulunacağız. Burdur’umuzun daha fazla destek alması için çalışacağız.” şeklinde açıklamada bulundular.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)