Isparta'da beton bloğa çarpan otomobil sürücüsü hayatını kaybetti. Yaşanan trafik kazasında hayatını kaybeden sürücünün Burdur İl Tarım ve Orman Müdürü Eyüp Adıgüzel'in babası olduğu öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre, saat 15.45 sıralarında Eğirdir-Isparta Karayolu’nun 6. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında sürücü Selahattin Adıgüzel hayatını kaybetti.
Hem Adıgüzel ailesini hem de Burdur tarım camiasını yasa boğan acı haber sonrasında Selahattin Adıgüzel'in cenaze saati ve detayları da belli oldu. Selahattin Adıgüzel’in cenazesi, 15 Haziran Pazar günü öğle namazına müteakip Isparta’nın Yalvaç ilçesine bağlı Çetince Köyü’nde toprağa verilecek.
NNC Medya ailesi olarak merhum Selahattin Adıgüzel’e Allah’tan rahmet, İl Müdürü Eyüp Adıgüzel başta olmak üzere dost ve akrabalarına başsağlığı diliyoruz.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)