Burdur Valisi Türker Öksüz, Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz ile birlikte Çeltikçi İlçesi Kuzköy Köyünde, Güvenli Köyünde ve Burdur Merkeze bağlı Gökçebağ Köyünde İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan çalışma ve hizmetleri yerinde inceledi.
Programı kapsamında ilk olarak Çeltikçi İlçesi'ne bağlı Kuzköy Köyü'ne ziyaret gerçekleştiren Vali Öksüz, yapımı tamamlanan kilit parke ve kapalı sistem sulama hattı çalışmalarını yerinde inceledi.
İncelemeleri öncesinde Kuzköylü vatandaşlarla bir süre hasbihalde bulunan, talep ve sorunlarını dinleyen Vali Öksüz, amaçlarının İl Özel İdaremiz tarafından yapılan alt yapı hizmetleri ile köylerimizin yaşam standartlarını daha iyi noktalara taşımak olduğunu ifade etti.
Programının devamında Çeltikçi İlçesi'ne bağlı Güvenli Köyü'nde yapımı tamamlanan içme suyu isale hattı çalışmasını yerinde inceleyen Vali Öksüz, köyden ayrılmadan 15 Temmuz Şehidimiz Özel Harekat Polisi Akif Altay ve Şehidimiz J. Komando Er Ali Yıldırım'ı kabirleri başında dualarla yad etti.
Vali Öksüz programının son bölümünde merkeze bağlı Gökçebağ Köyü'nde, İl Özel İdaresi tarafından yapımı tamamlanan 200 m³ prefabrik içme suyu deposunda incelemede bulundu.
Ziyaretler sırasında İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav ve ilgili birim yöneticilerinden yapımı tamamlanana hizmetlerle ilgili bilgi alan Vali Öksüz, bu hizmetlerin köylerimize ve kullanacak vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diledi.
















Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)