VALİ ÖKSÜZ, MUHTARLARI DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR
Burdur Valisi Türker Öksüz, Encümen Toplantısı sonrası muhtarlarla görüşerek, talep ve sorunları dinledi.
Göreve başladığı günden itibaren düzenli olarak muhtar görüşmelerine devam eden Vali Öksüz, köylerin taleplerini birinci ağızdan bizzat kendisi dinlemeye devam ediyor.
İl Özel İdaresinde başkanlık ettiği encümen toplantısı sonrası muhtarları kabul eden Vali Öksüz, Gökçebağ Köyü Muhtarı Süleyman Pekşen, Suludere Köyü Muhtarı Hüsamettin Şahin, Kuzköy Muhtarı İsmail Çetin, Yeşilbaşköy Muhtarı Fahri Özkurt ve beraberinde yer alan köy sakinleri ile görüştü.
Vali Öksüz, Muhtarlar tarafından dile getirilen konuların incelenmesi ve gereği için ilgili kurum müdürlerine talimat verdi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)