Bursa İl Jandarma Komutanlığı, kentin belirli noktalarında vatandaşların huzur ve güveni için uygulama gerçekleştirdi. Yapılan uygulamada 28 kişi yakalanırken, uygulamaların devam edeceği bildirildi.
Bursa İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların huzur ve güveni için şehrin kırsal alanlarında denetimleri sıklaştırdı. Özellikle terör ve narkotik suçlarla mücadele çerçevesinde yapılan uygulamalara toplam 335 jandarma personeli katılım sağlarken, 3 binin üzerinde kişi sorgulandı. Denetimlere takılan ve çeşitli suçlardan aranan 28 şüpheli yakalanırken, vatandaşlar ise yapılan uygulamadan memnuniyet duyduklarını belirtti.
Öte yandan, Jandarma İl Komutanlığınca yapılan açıklamada uygulamaların devam edeceği bildirildi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)