Büyük anlaşmaya imza attı! Dünya devi burada üretim yapacak

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Rahmi M. Koç'un başkanlığını yaptığı RMK Capital AG, dünyanın küçük ve orta ölçekli bot kategorisinde lider üreticilerinden biri olan Cantieri Capelli'nin çoğunluk hissesini satın aldı.

Büyük anlaşmaya imza attı! Dünya devi burada üretim yapacak

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Rahmi M. Koç'un başkanlığını yaptığı RMK Capital AG, büyük bir anlaşmaya imza attı. Şirket, dünyanın küçük ve orta ölçekli bot kategorisinde lider üreticilerinden biri olan Cantieri Capelli'nin çoğunluk hissesini satın aldı. Bu stratejik ortaklık, Cantieri Capelli'nin büyüme ve uluslararası pazarda daha güçlü bir konum elde etme hedefiyle gerçekleşti.

1974 yılında İtalya'nın Cremona şehrinde kurulan Cantieri Capelli, denizcilik sektöründe önemli bir yere sahip. Şirket, 2.2 metreden 15 metreye kadar olan 48 farklı yarı sert şişme bot modeli ve 10 metreye kadar olan 18 farklı fiberglass bot modeli üretme kapasitesine sahip. Bu geniş ürün yelpazesi, denizcilik dünyasında önemli bir oyuncu haline gelmelerini sağlamıştır.

TÜRKİYE'DE ÜRETİM YAPACAK

RMK Capital AG'nin sahibi Rahmi M. Koç, bu işbirliğini büyük bir değer olarak görmektedir. Koç, Cantieri Capelli'nin uzun yıllara dayanan deneyimi ve lider konumu ile East Marine gibi güçlü bir distribütörle işbirliği yapmanın heyecan verici olduğunu belirtmiştir. Bu işbirliği, yeni bot modellerinin üretimi ve Türkiye'de bir üretim tesisi kurma planlarıyla birlikte, denizcilik sektöründe büyük bir etki yaratması bekleniyor. Bu anlaşmanın, Türkiye'nin denizcilik sektöründeki büyümesine önemli bir katkı sağlayacağı düşünülmektedir. Rahmi M. Koç, Cumhuriyetimizin 100. yılına yaklaşırken, bu stratejik ortaklığın başarılı bir şekilde ilerlemesini dileyerek, herkese hayırlı olmasını temenni etmiştir.

abc gazetesi

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

PKK'ya Yeni Operasyon Yolda! Irak ile Anlaşma Sağlandı!
Yaşam

PKK'ya Yeni Operasyon Yolda! Irak ile Anlaşma Sağlandı!

Kuzey Irak'taki PKK hedeflerine yönelik yeni bir operasyon için hazırlıklar tamamlandı. SETA Dış Politika Uzmanı Can Acun, SABAH'a yaptığı açıklamada operasyonun detaylarını ve önemini anlattı.

Türkiye ile İran arasında  işbirliği; 10 anlaşma imzalandı
Yaşam

Türkiye ile İran arasında işbirliği; 10 anlaşma imzalandı

Türkiye ve İran arasında, enerji, serbest bölgeler, medya, kültür, demir yolu taşımacılığı, sürücü belgelerinin karşılıklı olarak tanınması gibi farklı alanlarda işbirliklerini kapsayan 10 anlaşma imzalandı.

Arazi anlaşmazlığı can aldı
3. Sayfa

Arazi anlaşmazlığı can aldı

İzmir’in Çeşme ilçesinde eski muhtar, arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavga sırasında karı-kocayı silahla vurdu, vurulan çiften Bilen Dolma olay yerinde hayatını kaybetti.

 İş Hanı Sahibi ve Arsa Sahibi Arasındaki Anlaşmazlık Esnafı Mağdur Etti
Yaşam

İş Hanı Sahibi ve Arsa Sahibi Arasındaki Anlaşmazlık Esnafı Mağdur Etti

Ankara’da bir arsanın 15 yıllık kullanım hakkını alıp iş hanı yapan şahıs hakkında mal sahibi şikayetçi olunca kiracılar mağdur oldu

ESOGÜ ve TÜGVA İş Birliği: İhtisas Akademi Projesi İmzalandı
Yaşam

ESOGÜ ve TÜGVA İş Birliği: İhtisas Akademi Projesi İmzalandı

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) ve Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Eskişehir İl Temsilciliği arasında, öğrencilerin akademik ve entelektüel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla geliştirilen ’İhtisas Akademi Projesi’ çerçevesinde iş birliği protokolü imzalandı.

Anlaşma tamam! 30 büyükşehirde ortak aday
Yaşam

Anlaşma tamam! 30 büyükşehirde ortak aday

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde ortak aday çıkılacak mı diye sorular sorulurken, iki parti 30 büyükşehirde ortak aday çıkarma konusunda anlaştı.