Antalya

Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Çocuk ve Uçurtma Festivali sürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutluyor.

Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Çocuk ve Uçurtma Festivali sürüyor

 Çocuklar bayramını coşkuyla kutluyor

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutluyor. Antalyalı çocuklar, Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Uluslararası Çocuk ve Uçurtma Festivali ile muhteşem bir bayram coşkusu yaşıyor. Cam Piramit Kral Yolu'nda düzenlenen renkli etkinlikler ile çocuklar ve aileleri hafta sonunu eğlenerek geçirdi. Etkinlikler 23 Nisan’da da devam edecek.

 

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dünya çocuklarına armağan ettiği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda Antalya Büyükşehir Belediyesi düzenlediği etkinliklerle çocuklara unutulmaz anlar yaşatıyor. Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Çocuk ve Uçurtma Festivali’nde çocuklar birbirinden farklı ve eğlenceli programlarla muhteşem bir hafta sonu geçirdi. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Aydın da etkinlik alanını ziyaret ederek, çocukların coşkusuna ortak oldu.

DOLU DOLU ETKİNLİK

Cam Piramit Kral Yolu’nda gerçekleştirilen festival kapsamında uluslararası çocuk dans gösterileri, animasyon ve sahne gösterileri, zıpzıp balonları, maskot showlar, gençlik orkestrası, ahşap zekâ ve beceri oyunları, sağlık eğitimleri, okçuluk eğitimi, basketbol, masa tenisi, spor aktiviteleri, yüz boyama,  panayır oyunları, Bando ve Kent Orkestrası konserleri, Çizgi Karakterler Bandosu şarkılarıyla çocuklar eğlenceli bir gün yaşadı.

GÖKYÜZÜ UÇURTMALARLA ŞENLENDİ

Büyükşehir Belediyesi tarafından etkinlik alanında çocuklara ücretsiz dağıtılan birbirinden renkli uçurtmalar da gökyüzünü süsledi. Aileleri ile birlikte uçurtmaları uçurtan çocuklar keyifli vakit geçirdi.

DANS GÖSTERİLERİ BÜYÜLEDİ

15 farklı ülkeden Çocuk Bayramını kutlamak için Antalya’ya gelen çocuklar, dans gösterileriyle etkinliklere renk kattı. Ülkelerine özgü müzik ve danslarıyla rengarenk kıyafetler içindeki dünya çocukları ilgi odağı oldu. Aileler çocuklarla bol bol fotoğraf çektirdi. Günün sonunda düzenlenen Anadolu Rock Konseri ile alanı dolduran vatandaşlar 23 Nisan coşkusunu doyasıya yaşadı.

23 NİSAN’DA TÜRK YILDIZLARI ANTALYA’DA

Uçurtma ve Çocuk Festivali, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının kutlanacağı 23 Nisan Salı günü de devam edecek. 13.00-14.00 Bubble Show, 14.00-15.00 Uluslararası Moda Haftası Çocuk Defilesi, 15.00-15.30 Jonglör Gösterisi, 16.00 İsmail Baha Sürelsan Konservatuarı Çocuk Korosu konseri düzenlenecek. Kültür yolu etkinliklerinde ise dev maskotlar, şişme oyuncaklar, yüz boyama, balon katlama gibi birbirinden renkli etkinlikler gerçekleştirilecek. Ayrıca 23 Nisan Salı günü saat 16.00’da Konyaaltı Sahili’nde düzenlenecek Türk Yıldızları gösterisi 23 Nisan kutlamalarına ayrı bir renk ve heyecan katacak.

 

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya Büyükşehir Belediyesi trafik denetimlerini artırdı
Bölgesel

Antalya Büyükşehir Belediyesi trafik denetimlerini artırdı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri insan sirkülasyonunun yoğun olduğu bölgelerde vatandaşların can güvenliğini sağlamak için trafik denetimlerini artırdı

Büyükşehir Trafik Zabıta Ekipleri trafiğe kapalı alanlarda denetimlerini arttırdı
Yaşam

Büyükşehir Trafik Zabıta Ekipleri trafiğe kapalı alanlarda denetimlerini arttırdı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Trafik Zabıta ekipleri insan sirkülasyonunun yoğun olduğu bölgelerde vatandaşların can güvenliğini sağlamak için trafik denetimlerini arttırdı.

 Lara Birlik mesire alanı yaza hazırlanıyor
Yaşam

Lara Birlik mesire alanı yaza hazırlanıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi Lara Birlik mesire alanında yaz sezonu öncesi bakım onarım çalışması başlattı.

 Büyükşehir’e ait toplu ulaşım araçları 1 Mayıs’ta ücretsiz
Bölgesel

Büyükşehir’e ait toplu ulaşım araçları 1 Mayıs’ta ücretsiz

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne ait resmi plakalı belediye otobüsleri, Antray ve nostalji tramvayı 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda ücretsiz yolcu taşıyacak.

ASAT’tan Gazipaşa’da yoğun mesai
Yaşam

ASAT’tan Gazipaşa’da yoğun mesai

Antalya Büyükşehir Belediyesi Su ve Atıksu İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (ASAT) Gazipaşa’da yapımına başladığı 10 bin metre kanalizasyon hattı yapım işinin yüzde 70’i tamamlandı.

Antalya'da ‘Sineksiz yaz’ için ekipler hem sahada hem eğitimde
Yaşam

Antalya'da ‘Sineksiz yaz’ için ekipler hem sahada hem eğitimde

Antalya Büyükşehir Belediyesi, yıl boyu 1600 personelle haşere ve sinekle mücadele çalışmalarını aralıksız yürütürken, uygulamaların daha verimli olması için 19 ilçede vektörel mücadele eden personele yönelik eğitimler veriyor.