Antalya / Konyaaltı

Büyükşehir’in Ekdağ plajları sezona hazır

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde hizmet veren Ekdağ Sosyal Tesisleri yaz sezonuna hazır. İşte detaylar...

Büyükşehir’in Ekdağ plajları sezona hazır

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde hizmet veren Ekdağ Sosyal Tesisleri yaz sezonuna hazır. Varyant altında ve Boğaçayı’nda hizmet veren tesisler kafeterya bölümleri, plajı, yürüyüş yolları ve soyunma odalarıyla misafirlerine konforlu bir hizmet sunuyor.

Kaliteli ürün ve uygun fiyat politikası ile misafirlerine Akdeniz’in eşsiz güzellikteki plajında tatil keyfi yaşatan Ekdağ Sosyal Tesisleri misafirlerini ağırlamaya başladı. Konyaaltı sahilinde Mavi Bayraklı iki plajla hizmet veren Büyükşehir Belediyesi birbirinden lezzetli menüleri ve plaj hizmetleriyle misafirlerine konforlu bir tatil deneyimi yaşatıyor.

Konyaaltı Varyant altında bulunan tesisteki kafeterya bölümünde misafirlere, alakart ürünlerinden fastfood ürünlerine salatalardan, makarna çeşitlerine sıcak ve soğuk içeceklerin yanında dünya kahvelerinin yer aldığı zengin bir menü seçeneği sunuluyor. Konyaaltı Varyant tesisi 400 şezlong, 250 şemsiye ve 20 puf yatak kapasitesi ile hizmet veriyor. Boğaçayı’nda bulunan tesiste ise 150 şezlong 75 şemsiye ile plaj hizmetleri gerçekleştiriliyor. Yine burada yer alan kafe alanında sıcak ve soğuk içeceklerin yanında fastfood ürünlerinin yer aldığı lezzetli menüler misafirlere Akdeniz’in mavisi ve Torosların eşsiz manzarası eşliğinde sunuluyor. Her iki plajda da herhangi bir tehlikeye karşı cankurtaran ekibi de hazır bekletiliyor.

Büyükşehir’in Ekdağ plajları sezona hazırBüyükşehir’in Ekdağ plajları sezona hazırBüyükşehir’in Ekdağ plajları sezona hazır

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Antalya’da Köy Enstitüleri anıldı
Yaşam

Antalya’da Köy Enstitüleri anıldı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Köy Enstitüleri’nin kuruluşunun 84. yıldönümünde “Cumhuriyet Eğitiminin Yüz Akı Köy Enstitüleri” söyleşisi düzenledi.

Büyükşehir kovan ve makine teçhizat desteğini sürdürüyor
Yaşam

Büyükşehir kovan ve makine teçhizat desteğini sürdürüyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, tarım ve hayvancılığı sürdürülebilir kılmak amacıyla Gazipaşa, Akseki, Manavgat, Elmalı, Korkuteli, Finike ve Kaş ilçelerinde bal üreticilerine 1398 adet arı kovanı hibe etti.

Sedir Kreşi ailelerin gözdesi
Bölgesel

Sedir Kreşi ailelerin gözdesi

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa ilçesi Sedir Mahallesi 100. Yıl Spor Kompleksi içerisinde hizmet vermeye başlayan 120 öğrenci kapasiteli modern Çocuk Kreşi ve Gündüz Bakımevi, ekonomik fiyatı ve kaliteli eğitimi ile ailelerin gözdesi oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi  23 Nisan’ı coşkuyla kutlayacak
Yaşam

Antalya Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan’ı coşkuyla kutlayacak

Antalya Büyükşehir Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı “23 Nisan Çocuk ve Uçurtma Festivali” ile dolu dolu kutlamaya hazırlanıyor.

 Hıdırlık Kulesi seyir terası projesinde yoğun çalışma
Yaşam

Hıdırlık Kulesi seyir terası projesinde yoğun çalışma

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen 'Hıdırlık Kulesi Çevresi Arkeolojik Kazı ve Seyir Terası Projesi’nde hummalı çalışma sürüyor.

Manavgat Yukarıışıklar Mahallesi’nin su sorunu çözüldü
Yerel Yönetim

Manavgat Yukarıışıklar Mahallesi’nin su sorunu çözüldü

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat'ın Yukarıışıklar Mahallesi'nin içme suyu sıkıntısını yeni hat ve depolar yaparak, çözdü.