İstanbul Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile Eskişehir’de final maçına çıkacak olan Kepezspor'da futbolcular bir taraftan bu müsabakaya hazırlanırken, Kırmızı-Beyazlı Yönetim ise Eskişehir’e binlerce taraftarı götürmek için kolları sıvadı.
14 Haziran Çarşamba günü saat 19.00’da Eskişehir’de İstanbul Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile final maçına çıkacaklarını belirten Kepezspor A.Ş Futbol Kulübü’nün Başkanı İsmail İltemir, " Sezonun final maçı, 23 yıl aradan sonra tekrar 2. Lig’in kapısına dayandık, artık son söz futbolcu kardeşlerimizin Bizler ve Antalya şehri onlara sonsuz derecede güveniyor. Çarşamba günü Eskişehir’de taraftarlarımızın da desteği ile sahadan 2 Lig’e çıkan taraf olacağız. Bütün Antalya’ya sesleniyoruz. Eskişehir’de bizleri yalnız bırakmayın" dedi.
Öte yandan 14 Haziran Çarşamba günü Eskişehir’de oynanacak olan final maçına Antalya’dan gidiş dönüş ücretsiz otobüsler kaldırılacak. Maça gitmek isteyen taraftarlar isimlerini yazdırmaları gerektiği belirtildi.




Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)