Kayseri Büyükşehir Belediyesi Aile Akademisi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi, LGS (Liselere Geçiş Sistemi) tercih süreci boyunca Hunat Hatun Medresesi’nde gençlere destek vereceği ücretsiz danışmanlık hizmetini 16 Temmuz Çarşamba günü başlatıyor.
Öğrenci dostu Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç yönetiminde, eğitime ve öğrencilere hep destek, tam destek vizyonu doğrultusunda hizmetlerini etkin bir şekilde sürdüren Kayseri Büyükşehir Belediyesi, sınavlar sonrası tercih dönemlerinde de öğrencileri yalnız bırakmıyor.
LGS sonuçlarının açıklanmasının ardından sınava hazırlık sürecinde olduğu gibi tercih sürecinde de üniversite öğrencisi adaylarına ücretsiz şekilde hizmet verecek Büyükşehir Belediyesi’nin Aile Akademisi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi LGS tercih süreci boyunca uzman kadrosuyla gençlere lise tercihlerini en doğru şekilde yapabilmeleri için destek verecek.
Hunat Hatun Medresesi’nde 16 Temmuz Çarşamba günü başlayacak LGS Tercih Danışmanlığı hizmeti tercihler için belirlenen son tarih olan 24 Temmuz Perşembe günü tamamlanacak. 16-24 Temmuz günleri boyunca 10.00-19.00 saatleri arasında ücretsiz şekilde sunulacak hizmet, gençlere ve ailelerine büyük bir kolaylık sağlayacak.

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)