Burdur

Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!

Bucak'ın köklü çiçekçilerinden Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel koleksiyon hazırladı. Çeşit çeşit ürünlerle yılbaşında sevdiklerinize unutulmaz bir hediye verebilirsiniz.

Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!

Çağdaş Çiçekçilik, Yılbaşına Yeniliklerle Hazırlanıyor

Bucak'ın köklü çiçekçilerinden Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşı hazırlıklarına başladı. 3 katlı işyerinde zengin çeşitleri ile hizmet veren çiçekçi, yılbaşı için özel tasarımlar hazırladı.

Çağdaş Çiçekçilik'in yılbaşı koleksiyonunda, kokina buketler, gül buketleri, Bolçi marka çikolatanın tüm çeşitleri, kişiye özel nişan, söz ve bebek çikolatası tasarımları, kuru çiçekler, yapay çiçekler, bambu orkideler, cam ve dekoratif tas saksılar, teraryumlar, kaktüsler, sukulentler, biblo çeşitleri, açılış, düğün saksı çiçekleri, bakır lüks saksılar, çikolata kutuları, gondol çeşitleri, sepetler, çelenkler, gelin arabaları, ofis saksı ve dekoratif çiçekler, kaliteli orkideler, kaktüsler, salon bitkileri ve bahçe bitkileri yer alıyor.

Çağdaş Çiçekçilik'in sahibi Necla Dağas, "Yılbaşına özel hazırladığımız koleksiyonumuzda, her zevke ve bütçeye uygun çiçekler ve çikolata tasarımları bulunuyor. Yılbaşında sevdiklerinize unutulmaz bir hediye vermek istiyorsanız, Çağdaş Çiçekçilik'i mutlaka ziyaret etmenizi tavsiye ederiz" dedi.

Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel kampanyalar da sunuyor.

Yeniliklerle Gelen Fark

Çağdaş Çiçekçilik, 2024 yılı için yeniliklere hazırlanıyor. Çiçekçilik sektöründe 30 yılı aşkın bir deneyime sahip olan Çağdaş Çiçekçilik, önümüzdeki sezonda konsept organizasyon ve çikolata reyonu açacak. Nişan, düğün, doğum günü, evlilik teklifi gibi özel günler için hazırlanacak konsept organizasyonlarda, çiçekler ve çikolatalarla birlikte, hediyelik eşyalar, süslemeler ve diğer detaylar da yer alacak.

Çağdaş Çiçekçilik, uluslararası çiçekçilik hizmeti de veriyor. Yılbaşı sezonu için yurtdışı siparişlerde %20 indirim imkanı sunan çiçekçi, yurtdışındaki sevdiklerinize de unutulmaz bir yılbaşı hediyesi göndermenizi sağlıyor.

Yeni Yılı Yenilenen Yüzüyle Karşılıyorlar

Çağdaş Çiçekçilik, yenilenen yüzüyle yeni yılı karşılıyor. Çiçekçilik sektöründeki gelişmeleri yakından takip eden ve yeniliklere açık olan Çağdaş Çiçekçilik, müşterilerine her zaman en iyi hizmeti sunmayı hedefliyor.

Çağdaş Çiçekçilik'in sahibi Necla Dağas, "Yenilikler bizim için çok önemli. Sektörümüzde her zaman öncü olmak istiyoruz. 2024 yılı için hazırladığımız yeniliklerle, müşterilerimize daha da kaliteli bir hizmet sunacağız" dedi.

@cagdascicekcilik.com.tr
@bucakorganizasyonn
@yurtdisiciceksiparisi

www.cagdascicek.com.tr www.cagdascicekcilik.com

Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!Çağdaş Çiçekçilik, yılbaşına özel tasarımlar Yılbaşı kampanyasını kaçırmayın!

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Çağdaş Çiçekçilik ile Aşkınızı Taçlandırın Yüzlerce Seçenekle Sevgilinizin Kalbini Fethedin
Tanıtım

Çağdaş Çiçekçilik ile Aşkınızı Taçlandırın Yüzlerce Seçenekle Sevgilinizin Kalbini Fethedin

Çağdaş Çiçekçilik, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel birbirinden güzel çiçekler ve hediyelerle aşkınızı taçlandırmanıza yardımcı olacak. Zengin çiçek çeşitleri, yaratıcı aranjmanlar, çikolatalı çiçekler, teraryumlar ve daha fazlası...

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Özel Çağdaş Çiçekçilikte Büyük Kampanya
Tanıtım

24 Kasım Öğretmenler Günü'ne Özel Çağdaş Çiçekçilikte Büyük Kampanya

Burdur'un Bucak İlçesinde aranan her türlü çiçek çeşidini bulunduran Çağdaş Çiçekçilik, 24 Kasım Öğretmenler gününe özel yeni kampanya başlattı.

Çağdaş Çiçekçilikten Sevgililer Günü İndirim!
Tanıtım

Çağdaş Çiçekçilikten Sevgililer Günü İndirim!

-Sevgililer Günü, Çiçeksiz Olmaz -Çağdaş Çiçekçilikten Sevgililer Günü indirimi Bucak merkezde 26 yıldır hizmet veren ve yenilenen yüzü ile marka olan Çağdaş Çiçekçilik Sevgililer Günü özel indirime başladı. Sevgililer Günü için tüm hazırlıklarını tamamlayan Çağdaş Çiçekçilik, Kutuda Çiçek- …

Yılbaşı denetiminde kaç araç men edildi? İşte detaylar...
Bölgesel

Yılbaşı denetiminde kaç araç men edildi? İşte detaylar...

Yılbaşı denetiminde kaç araç men edildi? Burdur'da gerçekleştirilen yılbaşı öncesi ve sonrası trafik denetimlerinde 33 araç trafikten men edilirken, 6 sürücü belgesi geri alındı. Yapılan uygulamalarda toplamda 224 araca trafik idari para cezası uygulandı.

Çeşme ve Alaçatı’ya yılbaşı tatilinde kaç araç girişi oldu
Bölgesel

Çeşme ve Alaçatı’ya yılbaşı tatilinde kaç araç girişi oldu

Üç günlük yılbaşı tatili için İzmir’in Çeşme ilçesine 29 bini aşkın araç giriş yaptı.

Bandırma polisi yılbaşında bin 727 kişiyi denetledi
3. Sayfa

Bandırma polisi yılbaşında bin 727 kişiyi denetledi

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yılbaşında bin 727 şahıs denetlendi.