Kocaeli

Çayırova Belediyesi, Bornova’dan galibiyetle döndü - Haberler

Türkiye Basketbol Ligi’nin 31. hafta açılış karşılaşmasında deplasmanda Bornova Belediyesi Karşıyaka’ya konuk olan Çayırova Belediyesi, maçı 80-89 kazanarak, Play-Off yarışında kritik galibiyete imza attı.

Çayırova Belediyesi, Bornova’dan galibiyetle döndü - Haberler

KOCAELİ (İHA) - Türkiye Basketbol Ligi’nin 31. hafta açılış karşılaşmasında deplasmanda Bornova Belediyesi Karşıyaka’ya konuk olan Çayırova Belediyesi, maçı 80-89 kazanarak, Play-Off yarışında kritik galibiyete imza attı.
2 yılda aldığı iki şampiyonluğun ardından, bu yıl Türkiye Basketbol Ligi’nde mücadele eden Çayırova Belediyesi Basketbol Takımı, ligin 31. hafta karşılaşmasında Bornova Belediyesi Karşıyaka’yla mücadele etti. Müsabakaya Diante Watkins, Phille Greene, Serhat Uğur, İlkan Karaman ve Tolga Kaan Birer beşiyle başlayan Çayırova Belediyesi, ilk periyodu 12-19 önde kapattı. İkinci periyotta iki takımın da hücum performansı üst seviyeye çıkarken Çayırova Belediyesi, skor üstünlüğünü korudu ve devreye 33-41 önde girdi.
Üçüncü çeyrekle beraber Eray Akyüz’ün üstün oyunuyla skorda tutunmaya çalışan Bornova Belediyesi Karşıyaka’nın basketlerine karşılık veren Çayırova Belediyesi, son periyoda 56-63’lük üstünlükle geçti. Son periyot da karşılıklı basketlerle geçilirken, rakibinin farkı kapattığı her an karşılık vermeyi başaran Çayırova Belediyesi, mücadeleden 80-89 galip ayrıldı ve bu sezon ligdeki 16’ncı galibiyetine imza attı.

Phille Greene'den 21 sayı
Çayırova Belediyesi adına maçın en skorer oyuncusu 21 sayılık performansıyla Phille Greene olurken, Diante Watkins’in 14, İlkan Karaman’ın 13 sayı 15 ribaundu ve Oğuz Savaş’ın 12 sayısı galibiyette büyük rol oynadı. Bu sezon 16’ncı galibiyetini alan Çayırova Belediyesi, Play-Off yarışında kritik bir zafer almış oldu.

İHA İHA
İhlas Haber Ajansı
Bu haber İHA tarafından hazırlanmış olup habere Habernnc.com tarafından hiçbir editöryal müdahalede bulunulmamıştır. İHA tarafından hazırlanan bütün haberler sitemizde hazırlandığı şekliyle otomatik servis edilmektedir. Bu nedenle haberin hukuki muhatabı İHA kurumudur.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Şükrü Deviren, Güneş Spor’a özür ziyareti gerçekleştirdi
Spor

Şükrü Deviren, Güneş Spor’a özür ziyareti gerçekleştirdi

Geçtiğimiz hafta sonu Gemlik’te oynanan ve çıkan olaylar sonrasında spor ruhuna yakışmayan anların yaşandığı karşılaşma sonrası Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, misafir takım Panayır Güneş Spor teknik direktörü ve yönetimine özür ziyaretinde bulundu.

 Balıkesir'de Spor Okulları hız kesmiyor
Spor

Balıkesir'de Spor Okulları hız kesmiyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı, her yıl 81 ilde düzenlenen Spor Okulları ve Engelsiz Spor Okulları ile Balıkesir’de de tüm spor tesislerinde devam ediyor.

İbrahim Doğan, Türkiye Finalleri’ne katılmaya hak kazandı
Bölgesel

İbrahim Doğan, Türkiye Finalleri’ne katılmaya hak kazandı

Denizli’de düzenlenen Bölge Finali müsabakalarında üçüncü olan Buharkentli atletizm sporcusu İbrahim Doğan, Türkiye Finalleri’ne katılmaya hak kazandı.

Şahinbey Belediyesi minik sporculara ev sahipliği yaptı
Spor

Şahinbey Belediyesi minik sporculara ev sahipliği yaptı

Şahinbey Belediyesi Okul Sporları Küçükler Masa Tenisi Grup Birinciliği ’ne ev sahipliği yaptı.

Avrupa’nın 5 büyük liginde 3 şampiyon
Spor

Avrupa’nın 5 büyük liginde 3 şampiyon

Avrupa’nın 5 büyük ligi olan Almanya Bundesliga, İtalya Serie A ve Fransa Ligue 1’de şampiyonlar nisan ayında belli olurken, İngiltere Premier Lig ve İspanya La Liga’da ise zirve yarışı devam ediyor.

Avcılar Belediyesi Spor Kulübüne 34 madalya
Spor

Avcılar Belediyesi Spor Kulübüne 34 madalya

Türkiye Muay Thai Federasyonu’nun Kocaeli’nde düzenlediği 23 Nisan Muay Thai Turnuvası’na 34 sporcu ile katılan Avcılar Belediyesi Spor Kulübü 34 madalyayla geri döndü.