MUHİTTİN BÖCEK HASTANEYE KALDIRILDI!
Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen rüşvet soruşturması kapsamında 5 Temmuz'da gözaltına alındıktan sonra tutuklanan ve İçişleri Bakanlığı tarafından geçici olarak görevinden uzaklaştırılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, cezaevinde rahatsızlandı.
Döşemealtı L Tipi Ceza İnfaz Kurumu’nda tutuklu bulunan Böcek, kalp rahatsızlığı şikâyetiyle cezaevi revirine başvurdu. Durumu değerlendirilen Böcek, tedbir amaçlı olarak ambulansla Antalya Şehir Hastanesi’ne sevk edildi.
Hastanede yapılan tetkikler sonucunda sağlık durumunun iyi olduğu belirlenen Böcek’in, yeniden cezaevine götürülmesi planlanıyor.
Kamuoyunda geniş yankı uyandıran soruşturma süreci devam ederken, Muhittin Böcek’in sağlık durumu ve hukuki süreci yakından takip ediliyor.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)