DENİZ BAYKAL SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
BAŞKAN BÖCEK, ‘MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN’
CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Ankara’da düzenlenen törenlerin ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek “Milletimizin başısağolsun” dedi.
Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal için CHP Genel Merkezi ve Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde tören düzenlendi. CHP Genel Merkezi önündeki törene, Deniz Baykal’ın ailesi, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP eski yöneticileri ve partililer katıldı. Baykal, CHP Genel Merkezi ve TBMM’de düzenlenen törenin ardından Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından defnedilmek üzere Devlet Mezarlığı’na götürüldü. Başkan Muhittin Böcek de Baykal’ın tabutuna omuz verdi. Devlet Mezarlığı’na defnedilen Deniz Baykal’ın kabrine toprak atan Başkan Böcek, Baykal ailesine baş sağlığı diledi.
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Türkiye önemli bir siyaset adamına veda etti. Çok üzgünüz. Milletimizin başı sağ olsun” dedi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (1)
Mevlüt Şahin
2 yıl önce / 15.02.2023Allah rahmet eylesin
Beğendim 0 | Beğenmedim 0 | Cevapla