Burdur

CHP Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı: Hülya Gümüş'ten Etkileyici Konuşma!

CHP Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı: Hülya Gümüş'ten Etkileyici Konuşma! - CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş, "Bu merkez sadece bir binanın kapılarının aralanması değil; bu ilçenin geleceğine olan kararlılığımızın bir göstergesidir." dedi.

CHP Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı: Hülya Gümüş'ten Etkileyici Konuşma!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bucak İlçe Başkanlığı, seçim koordinasyon merkezi açılışında, Başkan Adayı Hülya Gümüş'ün önderliğinde halka hizmet sözü verdi. Hülya Gümüş, " Cumhuriyetin 100. yılında Atatürk'ün mirası rehberliğinde, şeffaf, hesap verebilir ve kucaklayıcı bir belediyecilik için bir araya geldik. " dedi.

CHP Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı!

Burdur Bucak Haber - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bucak İlçe Başkanlığı, seçim çalışmaları için "Seçim Koordinasyon Merkezi"ni büyük bir coşkuyla açtı. Açılış törenine CHP Bucak Belediye Meclis Üyesi Adayları, CHP Bucak İl Genel Meclisi Üyesi Adayları, CHP Bucak İlçe Başkanı Av. Ahmet Sedat Oktay, Önceki Dönem İlçe Başkanları, Kızılkaya Belediye Başkan Adayı Şeref Coşar, parti üyeleri ve çok sayıda Bucaklı katıldı.

Hülya Gümüş'ten Etkileyici Konuşma:

CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş, törende yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Gümüş, Bucak'ın kaderini belirleyecek bir dönemin başlangıcında olduklarını vurgulayarak, "Bu başlangıç yapacağımız sayısız işlerin ilk habercisi. Mübarek Cuma gününde, kutlu yolumuzda bize eşlik eden, herkese şükranlarımı sunuyorum." dedi.

Cumhuriyetin 100. Yılında Atatürk'ün Mirası:

Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümüne yaklaşırken, Atatürk'ün ilham veren mirasının rehberlik edeceğini ve geleceğe yürürken başarılarının ışık tutacağını belirten Gümüş, "Bu merkez sadece bir binanın kapılarının aralanması değil; bu ilçenin geleceğine olan kararlılığımızın bir göstergesidir." ifadelerini kullandı.

Herkesi Kucaklayan Bir Vizyon:

Hazreti Mevlana'nın "Gel, ne olursan ol, yine gel. Bizim dergâhımız ümitsizlik dergâhı değildir." sözlerini hatırlatan Gümüş, CHP'nin Bucak'ta herkesi kucaklayan bir yönetim anlayışı tesis edeceğini vurguladı. Gümüş, "Bu merkez, dayanışma platformu olacak; birlikte çalışmanın, birbirimize destek olmanın ve ortak hedeflerimize ulaşmanın gücünü hissedeceğiz." dedi.

Uzman Kadro ile Güçlü Bir Ekip:

Gümüş, Bucak'ı daha yaşanabilir, daha güçlü ve daha adil bir yer haline getirmek için yola çıktığını belirterek, "Karşınızda alanlarında uzman meclis üyeleri ile çıktım. Hepsi kıymetli çalışma arkadaşlarım." dedi ve meclis üyelerini tanıttı.

Şeffaf ve Hesap Verebilir Bir Belediyecilik:

Yola çıkarken şeffaf, katılımcı, herkesi kucaklayan ve en önemlisi de hesap verebilen bir belediyecilik taahhüt ettiklerini vurgulayan Gümüş, "Ne olmayacağımızı da çok iyi biliyoruz: ihaleleri usulsüz yapan, eşi dostu kayıran, sadece seçim zamanları çalışan bir yönetim anlayışı görmeyeceksiniz." dedi.

Bucak'a Hizmet Etmek İçin Bir Araya Geliyoruz:

Geçmişte görev almış tüm belediye başkanlarına teşekkür eden Gümüş, "Merhum başkanımız elli yıl önce elektrik sorununu nasıl çözdüyse, su sorunumuzu da Hülya kardeşiniz çözecek!" dedi.

Gençlik ve Enerji ile Bucak'a Hizmet:

Fatih Sultan Mehmet'in 21 yaşında İstanbul'u fethederek tarihi bir başarıya imza atmasını hatırlatan Gümüş, "Aynı inanç, istikrar ve enerji ile, Bucak'a hizmet için yola çıktık." dedi.

Dua ve Destek Çağrısı:

Dualarını ve desteklerini esirgememelerini isteyen Gümüş, "Hep birlikte nice açılışlarda buluşmak dileğiyle, teşekkür eder, hepinizi saygıyla selamlarım." diyerek sözlerini tamamladı.

Açılış Töreni Renkli Görüntülere Sahne Oldu:

Konuşmaların ardından CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş, kendisini yalnız bırakmayan vatandaşlarla bir araya gelerek, sohbet edip onların sorunlarını dinleyerek fotoğraf çektirdi.

CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş'ün konuşmasının tamamı şu şekilde;

Değerli Hemşehrilerim,

Bugün, bu muazzam kalabalık içinde, şehrimizin kaderini belirleyecek bir dönemin başlangıcına şahitlik ediyoruz. Bu başlangıç yapacağımız sayısız işlerin ilk habercisi. Mübarek Cuma gününde, kutlu yolumuzda bize eşlik eden, herkese şükranlarımı sunuyorum.
Cumhuriyetimizin 100. yılını karşıladığımız bu dönemde, Atatürk'ün ilham veren mirası, rehberlik edecek; geleceğe yürürken, onun başarıları bize ışık tutacaktır. Bu bağlamda merkezimizin açılışı, sadece bir binanın kapılarının aralanması değil; bu ilçenin geleceğine olan kararlılığımızın bir göstergesidir. Bu merkez, demokrasimizin kalbinde atacak ve her birimizin sesini, görüşünü ve talebini titizlikle değerlendirerek, adil bir yönetim anlayışını tesis etme noktasında bize güç katacaktır.


Hazreti Mevlana’nın eşsiz öğretilerinden biri şudur: "Gel, ne olursan ol, yine gel. Bizim dergâhımız ümitsizlik dergâhı değildir." Bu sözler, herkesi kucaklayan ve hoşgörüyü vurgulayan bir çağrıdır. Biz de bu merkezi açarak, hoşgörüyle dolu bir geleceğe doğru adım atmış oluyoruz. Burası herkes için dayanışma platformu olacak; birlikte çalışmanın, birbirimize destek olmanın ve ortak hedeflerimize ulaşmanın gücünü hissedeceğiz. Biz, bu merkezin çatısı altında bir araya gelmiş bir topluluk olarak, ilçemizi daha yaşanabilir, daha güçlü ve daha adil bir yer haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız. Çalışacağız diyorum, çünkü karşınıza meclis üyelerim ile çıktım. Her biri alanlarında uzman, adlarını göğsümü gere gere sayacağım kıymetli çalışma arkadaşlarım:
………………

Biz bu yola neden çıktık? “Daha yaşanılır bir Bucak’ın hayali aydınlattı önümüzü. Biz bu yola çıktık, Bucak da kızına sahip çıktı, kucakladı, hiç de bırakmadı.

Yola çıkarken; şeffaf yani önü arkası gözüken, katılımcı, herkesi kucaklayan, en önemlisi de hesap verebilen bir belediyecilik taahhüt ediyoruz.
Ne olmayacağımızı da çok iyi biliyoruz: ihaleleri usulsüz yapan, eşi dostu kayıran,sadece seçim zamanları çalışan bir yönetim anlayışı görmeyeceksiniz. “Kimler ne yapıyor” bizim derdimiz değil. Kim kimin projesini almış da adını yazdırmış onunla da ilgilenmiyoruz. Bizim İşimiz gücümüz memleketimiz, işimiz gücümüz Bucak!
Buradan geçmiş dönemde görev almış tüm belediye başkanlarımıza emekleri için teşekkür ediyorum, merhum olanları rahmet ile anıyorum. Bir teşekkürü de üstadımız rahmetli Cemal Aktaş başkanıma etmek istiyorum. Çünkü kendisi de Bucak için çok güzel işler yapmıştı. Merhum başkanımız elli yıl önce elektrik sorununu nasıl çözdüyse, su sorunumuzu da Hülya kardeşiniz çözecek!

Her birinizin sesi bizim için değerlidir, çünkü bu ülkenin gerçek sahipleri sizlersiniz.

Bu kutlu yolculuğa adım atmış olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Fatih Sultan Mehmet, 21 yaşında İstanbul'u fethederek tarihi bir başarıya imza attı. Bu genç yaşta, mühendislik zekasıyla gerçekleştirdiği kutlu zafer, sadece Osmanlı İmparatorluğu'nun değil, aynı zamanda tüm dünya tarihindeki çağ değişimine sebep oldu. Şimdi bizlerde aynı inanç, istikrar ve enerji ile, Bucak’a hizmet için yola çıktık.

Dualarınızı ve desteklerinizi bizden esirgemeyin. Hep birlikte nice açılışlarda buluşmak dileğiyle, Teşekkür eder, hepinizi saygıyla selamlarım.

CHP Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı: Hülya Gümüş'ten Etkileyici Konuşma!CHP Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı: Hülya Gümüş'ten Etkileyici Konuşma!CHP Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı: Hülya Gümüş'ten Etkileyici Konuşma!CHP Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı: Hülya Gümüş'ten Etkileyici Konuşma!CHP Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı: Hülya Gümüş'ten Etkileyici Konuşma!CHP Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı: Hülya Gümüş'ten Etkileyici Konuşma!CHP Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı: Hülya Gümüş'ten Etkileyici Konuşma!CHP Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı: Hülya Gümüş'ten Etkileyici Konuşma!CHP Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı: Hülya Gümüş'ten Etkileyici Konuşma!CHP Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı: Hülya Gümüş'ten Etkileyici Konuşma!CHP Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı: Hülya Gümüş'ten Etkileyici Konuşma!CHP Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı: Hülya Gümüş'ten Etkileyici Konuşma!CHP Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı: Hülya Gümüş'ten Etkileyici Konuşma!CHP Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı: Hülya Gümüş'ten Etkileyici Konuşma!CHP Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı: Hülya Gümüş'ten Etkileyici Konuşma!CHP Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı: Hülya Gümüş'ten Etkileyici Konuşma!CHP Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı: Hülya Gümüş'ten Etkileyici Konuşma!

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 4
    BEĞENDİM
  • 4
    BEĞENMEDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    KIZDIM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

CHP Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açılıyor!
Bölgesel

CHP Bucak Seçim Koordinasyon Merkezi Açılıyor!

CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş, "İşimiz Gücümüz Bucak" sloganıyla yola çıktıkları seçim çalışmalarını yürütecekleri seçim koordinasyon merkezinin açılışını 23 Şubat 2024 Cuma günü saat 20:30'da gerçekleştirecek. Açılışa tüm Bucaklı hemşehriler davetlidir.

CHP Bucak İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üye Listesi Belli Oldu
Bölgesel

CHP Bucak İl Genel Meclis ve Belediye Meclis Üye Listesi Belli Oldu

CHP Bucak İlçe Başkanı Avukat Ahmet Sedat Oktay, liste ile ilgili yaptığı açıklamada, "Bu listede Bucak'ın her kesiminden temsilciler yer alıyor." dedi. CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş olmak üzere listeler belli oldu.

CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş oldu! Hülya Gümüş kimdir?
Bölgesel

CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş oldu! Hülya Gümüş kimdir?

Burdur'un Bucak ilçesinde belediye başkan adayı kim oldu? CHP Bucak Belediye Başkan adayı Hülya Gümüş kimdir? İşte detaylar...

Ahmet Demir, Bucak Belediye Meclisi adaylığı için başvuruyu yaptı
Bölgesel

Ahmet Demir, Bucak Belediye Meclisi adaylığı için başvuruyu yaptı

CHP Bucak Gençlik Kolları Başkanvekili İnşaat Teknikeri Ahmet Demir, Bucak Belediye Meclisi Üyeliğine adaylık başvurusunu yaptı.

Hülya Gümüş'ün adaylığı sonrasında başvurularını yaptılar
Bölgesel

Hülya Gümüş'ün adaylığı sonrasında başvurularını yaptılar

Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte CHP'den Bucak Belediye Başkanı aday adaylığını açıklayan Hülya Gümüş'ün ardından Bucak'ta tanınan isimler de belediye meclisi ve il genel meclisi için aday adaylık başvurularını yaptılar.

Kübra Ozan Bucak Belediye Meclisi Üyeliğine Adaylık Başvurusunu yaptı
Bölgesel

Kübra Ozan Bucak Belediye Meclisi Üyeliğine Adaylık Başvurusunu yaptı

CHP Bucak'ta Sosyal Politikalardan Sorumlu Yönetici Kübra Ozan, Bucak Belediye Meclisi Üyeliğine Adaylık Başvurusunu gerçekleştirdi.