CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Deniz Demir, Ankara Kızılay'daki Güvenpark'ta adalet ve eşitlik talebiyle bir araya gelen şehit yakınları ve gazileri ziyaret ederek taleplerine destek verdi.
Türkiye'nin farklı illerinden Ankara'ya gelen şehit yakınları ve gazilerle bir araya gelen Demir, vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin huzuru için fedakârlık gösteren şehitlerin emanetleri ile kahraman gazilerin verdikleri mücadelenin toplumun ortak meselesi olduğunu söyledi.

"Adalet ve Eşitlik İlkeleri Hayata Geçirilmeli"
Şehit yakınları ve gaziler arasında herhangi bir kategori ya da derece ayrımı yapılmaması gerektiğini vurgulayan Deniz Demir, emsal özlük hakları konusunda hakkaniyetin sağlanmasının önemine dikkat çekti. Demir, adalet ve eşitlik ilkelerinin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini ifade etti.

"Mağduriyetlerin Giderilmesi Devletin Sorumluluğudur"
Yıllardır devam eden mağduriyetlerin sona erdirilmesinin devletin şefkat anlayışının ve millet vicdanının bir gereği olduğunu belirten Demir, şehit aileleri ve gazilerin haklı taleplerinin karşılanması gerektiğini söyledi.
"Taleplerin Takipçisi Olacağız"
CHP olarak şehit yakınları ve gazilerin yanında olmaya devam edeceklerini belirten Demir, bu kesimlerin taleplerinin takipçisi olmayı sürdüreceklerini ifade ederek, hak arayışlarının kararlılıkla destekleneceğini dile getirdi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)