CHP Li En Genç Belediye Başkanları Ankara'da Buluştu
Türkiye'nin en genç belediye başkanları, Ankara'da bir araya gelerek Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) yenilikçi ve değişimci ruhunun temsilcisi olduklarını vurguladılar.
Çalıştaya, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Kırklareli'nin Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Burdur'un Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, ve CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Gençosman Kılıç katıldı. Buluşmada bir araya gelen genç belediye başkanları, 2014 ve 2019 yerel seçimlerinde elde ettikleri başarılardan bahsederek, CHP'nin yeni neslin desteğiyle her geçen gün daha da güçlendiğini ifade ettiler.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)