BURDUR’da önceki gün akşam saatlerinde poşetler içerisinde parçalanmış cesedi bulunan Afgan Uyruklu Masoudeh Hashemi (26)’nın katil zanlısı olarak gözaltına alınan eşi Sayed Aghel R. (42) kasten adam öldürmek suçundan tutuklandı.
Cinayet şüphelisi olarak gözaltına alınan Sayed Aghel R. (42) ile kardeşi Seyyed Rahman R. (25) Emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevkedildi.
Savcıya ifade veren şüphelilerden Seyyed Rahman R. savcının ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
Eşini tek başına öldürdüğünü itiraf eden Sayed Aghel R. (42) savcı tarafından tutuklanma istemiyle sevkedildiği mahkeme tarafından kastan öldürme suçundan tutuklanarak Burdur E Tipi Kapalı cezaevine konuldu. Masoudeh Hashemi ve eşi Sayed Aghel R.’nin yaş farkından dolayı zaman zaman tartıştıkları öğrenildi. GÜNDEM BURDUR .MESUT MADAN
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)